Gazduire Web ( oferta ) Host23.ro

Orice platformă de găzduire menită să facă afaceri online trebuie să garanteze performanțe optime în timp și, mai presus de toate, viteza maximă de încărcare a paginii; în caz contrar, este foarte dificil pentru utilizatori să aibă o experiență de navigare satisfăcătoare, cu riscul de a pierde contacte potențiale și vânzări.

Prin urmare, necesitatea identificării unui serviciu de găzduire web fiabil și rapid este esențială, capabilă să satisfacă cele mai diverse nevoi și să facă față sarcinilor solicitante ale utilizatorilor.

Pentru a fi clar, un furnizor de găzduire constă dintr-un serviciu care oferă un spațiu fizic într-un server în care vor fi încărcate pagini html, videoclipuri, conținut textual, imagini, fișiere și toate celelalte elemente care vor trebui să facă parte un site web.

Ghid pentru alegerea celei mai bune găzduiri

Există multe variabile care trebuie luate în considerare având în vedere alegerea, începând - evident - cu bugetul disponibil. În plus, este necesar să ții cont de perspectivele afacerii pe care vrei să o faci online și de așteptările pe care le ai față de aceasta în ceea ce privește creșterea.

Este clar, de fapt, că performanța unui server care va trebui să găzduiască un magazin online format din mii și mii de pagini trebuie să fie mult mai eficientă decât să găzduiască un site în stil de pagină de destinație cu o singură pagină.

Pentru un site vitrina puteți opta pentru o găzduire web partajată: este un spațiu care este partajat, de fapt, de diferiți proprietari de site-uri. Avantajul oferit de această soluție este reprezentat de împărțirea costurilor pentru întreținerea serverului, care evident va fi mai puțin costisitoare.

Gazduire partajata

Gazduirea partajată este o soluție apreciabilă pentru prima lansare online a unui proiect web sau pentru cei care nu aspiră să aibă o poziție de dominație pe web pentru afacerea lor: pentru acele companii care folosesc site-ul ca o extensie a cărții de vizită , care, prin urmare, așteaptă volume limitate de utilizatori

În orice caz, când vă dați seama că soluția aleasă nu mai este suficientă pentru a oferi o experiență de navigare satisfăcătoare, fără prea mult efort puteți trece la un plan de găzduire cu performanțe mai bune.

Când un server dedicat este esențial

Oricine aspiră la un proiect web de succes, cum ar fi să se confrunte cu o creștere constantă a utilizatorilor, nu poate să nu se concentreze pe un server dedicat: este un serviciu care vă permite să sprijiniți creșterea fiecăreia dintre variabilele care afectează o configurație personalizată, cum ar fi lățimea de bandă, disponibilitatea spațiului și flexibilitatea în distribuția resurselor mașinii.

Chiar și pentru cei care aleg un server dedicat, există posibilitatea de a îmbunătăți serviciul și de a activa un supercache, sau posibilitatea de a avea baze de date infinite și gestionarea personalizată a e-mailurilor.

Pentru mai multe informatii descopera ofertele noastre https://host23.ro

Cum se justifica aceasta afirmatie? Cum s-au facut comparatiile cu toti ceilalti provideri ca sa se ajunga la concluzia asta?

Pentru ca știm ce servicii oferim clienților, si munca noastră depusă.

In concluzie este o afirmatie pur subiectiva, neverificabila, deci ilegala. Legea 158/2008, capitolul 2, art. 6, pct. c:

Articolul 6
Publicitatea comparativă este considerată legală dacă îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

c) compară, în mod obiectiv, una sau mai multe caracteristici esenţiale, relevante, verificabile şi reprezentative ale respectivelor bunuri ori servicii, care pot include şi preţul;

4 Likes

@aluputi nu cred ca @edcnet a facut o comparatie intre ce ofera el si ce ofera altii. El doar si-a postat oferta dar asa e pe forumuri mereu se gaseste cate un unul ca tine sa comenteze aiurea.

Salut, nu vreau sa pierd timpul cu personaje de felul dvs/tau. Nu inteleg cu ce te afecteaza, oferta mea. Cu siguranta ori esti un reseller ori un simplu HATER care nu are ce face in timpul sau full liber. Cu ce va incalzeste , sa comentati aiurea alte subiecte? La orice publicare mereu sunt personaje de felul pro si contra, astfel cu siguranta nu se mai poate respira. Eu mi-am publicat oferta mea, si in caz ca nu-ti sta bine poti trece la sediu-l nostru si ne punem la o masa si aflam problema, sau treci mai departe cu vederea. Este simplu si profesional, parerea mea. Este foarte simplu ca sa comentezi investitia,munca altuia. Este o vorba: Chiar daca eu nu am , macar ma afirm catre altii. Sigur ai sa gasesti si alte motive de discutie pe aceasta tema. Cand ai sa platesti angajatii,chiriile mele, luminca,internetul, licente,taxe atunci poti discuta despre orice doresti cu mine. PS: Mai am un DC si in italia, in caz ca vrei alt motiv de discutie. PS: De asta nu dam inainte in Romania, ca suntem oameni raii si nu suntem unitii. Rusinos @MariusB respect pentru tine, sunt putini oameni asemanatori tie.

Legea e lege iar atunci cand zici ca esti “cel mai” automat faci o comparatie cu toti ceilalti care iti devin inferiori, ceea ce e ilegal. Daca nu ma credeti aveti libertatea sa intrebati un avocat specializat in publicitate si comert online.

P.S. Inainte sa te lauzi ca esti “cel mai” verifica sa fie configurate corect PTR-urile si nu tine toate NS-urile in aceeasi locatie.

Legea este doar in cazul nominalizarii unui nume specificat contra . Daca a-si fi nominat compania X da era incalcare de lege, dar in acest sens este egal cu 0 . Documenteaza-te, studiaza inainte sa aruncam cu VORBE in vant.

@aluputi daca te uiti pe site-urile celor care ofera servicii de gazduire toti spun ca sunt cei mai buni si etc. Pe aia nu ii mai ia nimeni sau cum ? Si daca stai sa tii cont de toate legile idioate din Romania atunci ajungi sa muncesti doar pt. stat si atat, asa ca lasa-ma cu comentariile tale referitoare la legile din Romania.

Aratati-mi macar un exemplu de firma serioasa din Romania care spune asta. Fiindca urmaresc cu mare interes domeniul, exista firme mari, pe care ii lauda si recomanda clientii si nu se autoproclama “cei mai”.

Repet, pe mine ma deranjaza defapt practica in care te lauzi singur ca esti cel mai bun, ceea ce e imoral si chiar ilegal. Nu eu trebuie sa ma documentez, cred ca voi ar trebui sa faceti asta fiindca voi sunteti in culpa.

In rest, bafta la clienti, n-are rost sa pierdem vremea.

Ce rost are sa le postez numele pe aici ca nici nu merita, sa nu mai zic ca multi au vandut hosting multi ani (firme mari) fara sa aiba srl si pe aia nu i-a mai tras nimeni de maneca.

Nu ma laud, am publicat o oferta si da intradevar suntem buni. Te deranjeaza ca suntem buni sau ce?
Te cam arde ceva , te roade acest articol?
Unde vrei sa ajungi?
Si cine vrei sa ma laude , cei ca tine? Mai bine nu.
Ia si cauta recenzii despre noi, acolo sunt si laude contra si pro, ca nu vei satisface nici o data un client ce vrea HOSTING anual la 1€.

This site can’t be reached

edcnet.ro took too long to respond.

Try:

  • Checking the connection
  • Checking the proxy and the firewall
  • Running Windows Network Diagnostics
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

“platforma stabila” :facepalm:

3 Likes

@iamntz nu ar fi mai sanatos ca orice user care doreste sa posteze ‘servicii’ sa aiba alta clasa ori cel putin vechime inainte de a posta?

Pana la urma este un hosting de 1.49 euro. Deci asteptari prea mari nu ar trebui sa fie.

Sunt la 106 km de Craiova si tot se incarca pagina ca si cum as fi la cuca macai. Sa nu mai zic ca sunt erori in pagina.



Nota:
Nu am atacat pe nimeni in postare. Si nici nu vreau sa se creada acest lucru. Este doar un feedback

3 Likes

Este bine venit

Până acum n-au fost probleme :slight_smile:

Sunt convins că se vor vedea rezultate/măsuri dacă se abuzează de bunăvoința comunității