Salut, nu vreau sa pierd timpul cu personaje de felul dvs/tau. Nu inteleg cu ce te afecteaza, oferta mea. Cu siguranta ori esti un reseller ori un simplu HATER care nu are ce face in timpul sau full liber. Cu ce va incalzeste , sa comentati aiurea alte subiecte? La orice publicare mereu sunt personaje de felul pro si contra, astfel cu siguranta nu se mai poate respira. Eu mi-am publicat oferta mea, si in caz ca nu-ti sta bine poti trece la sediu-l nostru si ne punem la o masa si aflam problema, sau treci mai departe cu vederea. Este simplu si profesional, parerea mea. Este foarte simplu ca sa comentezi investitia,munca altuia. Este o vorba: Chiar daca eu nu am , macar ma afirm catre altii. Sigur ai sa gasesti si alte motive de discutie pe aceasta tema. Cand ai sa platesti angajatii,chiriile mele, luminca,internetul, licente,taxe atunci poti discuta despre orice doresti cu mine. PS: Mai am un DC si in italia, in caz ca vrei alt motiv de discutie. PS: De asta nu dam inainte in Romania, ca suntem oameni raii si nu suntem unitii. Rusinos @MariusB respect pentru tine, sunt putini oameni asemanatori tie.