Get your loved ones off Facebook

Eu am renunțat (ish) la FB din motive de timp pierdut, dar se pare că am făcut bine și din alte motive. Cu toate astea, se pare că ar trebui să-mi conving și prietenii să renunțe la FB pentru a fi cât de cât mai… sigur, ca să zic așa:

http://www.salimvirani.com/facebook/


Mi se pare ușor înspăimântătoare direcția înspre care ne îndreptăm cu toate serviciile cloud și ușurința cu care ne dăm datele personale, mergând pe ideea „nu am nimic de ascuns”.

The now famous story of the pregnant teenager being outed by the store Target, after it mined her purchase data – larger handbags, headache pills, tissues – and sent her a “congratulations” message as marketing, which her unknowing father got instead. Oops!

http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/02/16/how-target-figured-out-a-teen-girl-was-pregnant-before-her-father-did/#469412834c62

4 Likes

Eu il folosesc doar in browser. Mi-am dezinstalat aplicatia de telefon (care de fapt ar avea respectivele probleme de privacy), mi-am limitat accesul (media, contacte, microfon, camera) de la multe alte aplicatii si folosesc mai des Telegram.

2 Likes