Google Analytics declarat ilegal in Austria

De asemenea se ia in calcul banarea in olanda:

6 Likes

Hah, când spuneam angajatorilor de-a lungul vremii că nu ating așa ceva și că refuz să particip la inserarea unui astfel de sistem, că e tare dubios și probabil complet ilegal ce fac băieții ăia, vârând trackerele astea peste tot, prin toate găurile posibile, eram declarat ciudat și demodat. Hmm, sunt legitim foarte curios cum vor evolua lucrurile.

Oricum, îmi pare bine că mai există cineva care să-i pună cu botul pe labe pe oamenii ăștia, că prea vorbim de China, Rusia, dar inserăm toate trackerele posibile din Silicon Valley în orice prostie.

6 Likes

Stiu ce zici. Am lucrat luni bune aproape exclusiv facand fine-tunning si optimizari la google analytics. Google tag manager si alte prostii de la Google, Criteo, Clickhouse RTBhouse sau care or mai fi ca sincer le doresc tot binele din lume insa doar personal. Profesional le doresc falimentul.

Am dezvoltat o reala repulsie fata de Ad-tech. Atat de mare incat am Ghostery instalat peste tot inca de cand a aparut. Si adblock. Si adblock plus.

2 Likes

As inlocui adblock* cu uBlock Origin si uMatrix, impreuna sunt imbatabile. Plus PiHole/AdGuard Home in LAN.

2 Likes

Aș îndrăzni să spun, cam din aceeași notă:

Am vazut astazi. Cred ca vor mai veni si altele.