Hostgate.ro - web hosting shared & dedicat

Salut,

Numele meu este Valentin si fac parte din staff-ul HOSTGATE, o companie care ofera gazduire web, servere VPS, servere dedicate, inregistrare domenii, programare web.

Firma este noua insa echipa din spatele acesteia este formata din oameni cu experienta de peste 10 ani in aceste domenii, experienta pe care ne dorim sa o punem la dispozitia dumneavoastra si a proiectelor pe care le derulati.

Serverele sunt gazduite in Romania, Bucuresti, in centrul de date Voxility.

Suportul tehnic pentru problemele intampinate de dumneavoastra se preiau telefonic/chat intre orele 09:00 - 18:00, si non-stop prin email/tichete din contul de client.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doresc sa incerce serviciile noastre, oferim perioada de testare de 15 zile, precum si 3 luni gratuite in cazul in care va mutati de la un alt furnizor (iar de transfer ne ocupam noi, gratuit).

Daca aveti nelamuriri, va stau la dispozitie!

Derulam in acest moment o campanie pentru hosting, orice comanda de gazduire beneficiaza de reducere one-time de 25%.

In continuare avem discountul de 25% reducere one-time pentru pachetele de gazduire din oferta noastra. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire.

Programul nostru de suport telefonic/chat se extinde, acesta fiind acum 08:00 - 20:00, iar prin tichete/email ramane in continuare non-stop.

Avem oferte foarte bune de gazduire, preturi competitive pentru resursele primite versus alti furnizori de hosting, precum si domeniu .ro gratuit pe 1 an la pachetele mai mari de 1 EUR/luna.

Daca te muti de la alt furnizor, primesti 3 luni gratuite pe langa perioada comandata!