Iesire la bere 18-22 noiembrie

În continuarea discuției de la Ieseala la bere V1.0 beta:

So, eu zic sa repetam. :smiley:

In discutia anterioara, @tacheshun a propus interbalul 18-22 noiembrie si locatia sa fie aceeasi.

Sondaj pt zile.

  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

0 participanți

Ora

  • 18
  • 18:30
  • 19
  • 19:30

0 participanți

Poll-ul de locatie il voi face dupa ce ne hotaram asupra unei zile, desi data trecuta a fost fain in Qunatic.

Vezi ca ai activat selectarea multipla pentru pool-uri (ex. pot alege toate zilele si toate orele din pool).

Da :slight_smile:

Optiunile cu cele mai multe voturi castiga

1 Like

Asta este evident, dar nu vad logica in a selecta mai multe variante.

O selectezi pe cea care iti este mai convenabila. Ca poate nu iese cea pe care ai selectat-o, asta este alta treaba.
Sunt de exemplu perosane pt care ziua nu conteaza.

Vin si eu daca mai vorbim despre incalzirea globala.

Poate îți convine oricare din zilele: miercuri, joi vineri, așa că le bifezi pe toate 3. Eu aleg marți și miercuri, deci ziua câștigătoare va fi miercuri (presupunând că nu mai alege nimeni)

Nu pot să mai editez votul din păcate, însă dacă e de dat cu banul între 19 și 21, am o preferință mare de tot pentru 19 noiembrie :blush:

Turul 2 :blush:

  • 19
  • 21

0 participanți

O sa las poll-ul deschis pana maine seara.

Daca este remiza si de data asta dam cu banul :smiley:

const dates = [19, 21]
const randomDate = dates[Math.floor(Math.random() * dates.length)]
console.log(randomDate)
2 Likes

In urma sondajului, a castigat ziua de 19 la ora 19 :smiley:

Am facut rezervarea pe numele meu. Ne vedem maine la 7.

2 Likes

Am fost puțini, dar buni :blush: mi-a făcut plăcere să ne vedem, pe data următoare!

2 Likes

Au participat @victorelu, @octavian_mirica, @obadita si eu. S-a vorbit de toate.

Va multumesc pt prezenta! :smiley:

4 Likes

Deși am dat “join” la toate întâlnirile, încă nu am reușit să ajung…
Mă bucur că v-ați întâlnit.
Offtopic: cine vrea să facem o echipă pentru acest quiz de JS, https://www.facebook.com/events/463913434245064 ?

Eu as merge