Iesiti la vot dragi colegi

Nu e de alta dar IT-istii sunt unii dintre ce mai lenesi oameni pe care ii cunosc, si in acelasi timp foarte plangaciosi cand e vb de serviicile publice sau statul… the irony.

2 Likes

Am votat deja
la 8 am fost in sectie

Cateva precizari
Masca se tine pe tot parcursul procesului. Se da jos pt cateva secunde la cel care iti verifica buletinul. Se sta cam la 2 metri de persoana respectiva.

3 Likes

Nu am dat masca jos. Ba chiar o aveam pana sub ochelari si aveam si in cap o palarie, deci greu de matchuit cu poza din buletin.
Procesul de vot pare sigur. Distantare, au dezinfectant de maini si ti se ia temperatura.

Eu inca nu inteleg cum cacat pot sa platesc taxe online, sa am semnatura digitala recunoscuta de autoritati si sa nu pot vota electronic, e noaptea mintii. In fine, pana se implementeaza am votat fizic.

3 Likes

La votul fizic sunt sanse mai mari de fraudare.
Depinde cui si ce ii convine.
Cat despre treaba cu putori, mai bine se organizeaza putorile decat sa voteze la infinit aceiasi ticalosi incompetenti.

Cei care se opun votului electronic sunt încă majoritari în parlament. Până îi înlocuim, votăm doar fizic.

Oameni buni, voi doriti sa votati online, dar noi avem alegatori care voteaza candidati morti de doua saptamani, apoi se duc la cimitir si sarbatoresc victoria.

Nu va faceti iluzii, numarul celor care intra in categoria asta e foarte mare, doar ca nu merg la vot.
Voi credeti ca lipsa de la vot se datoreaza indiferentei, lenei sau a altor motive care nu tin de neuroni?

Incercati si asta (via reddit):

DV7pTnHM-M8QcnPdKB6aLqoVKy4IZUwwyXAr2H4bnGA

2 Likes

Via Faceboook
Cel care a scris, a fost presedintele comisiei mele la licenta.

După cum știți, probabilitățile mici joacă un rol important în viața noastră, fiindcă lovesc rar, dar pe neașteptate. Iată topul meu a posteriori pentru alegerile de ieri.

  1. Alegerea primarului mort din Deveselu. Nu-i așa ciudat pe cât pare. E singura metodă prin care partidul cel mai tare local poate forța repetarea alegerilor, dar cu un candidat în viață. Deci nu-i semn de tâmpenie, ci dimpotrivă.

  2. Un primar a murit imediat după ce a aflat că a fost ales. Putem oare să ne consolăm că a murit fericit?

  3. Într-un oraș mare a fost ales primar un cetățean străin. Dominic Fritz la Timișoara. Probabil și pentru că vorbește românește mai bine decât 90% dintre neaoși. Cred că e prima dată când se întâmplă asta. Umbla odată vorba că cea mai rapidă metodă de progres e să declarăm război Americii, ea să ne cucerească și astfel să ajungem la nivelul ei. Uite că în UE se poate și pașnic.