Image hotlink protection

Salutare!

Mă uitam după o modalitate de a bloca accesul la imagini dintr-un alt site. Am căutat pe google “Image hotlink protection” și am găsit suficiente articole pe tema asta.

Am verificat primele site-uri din lista de rezultate și niciunul din ele nu folosește așa ceva. Le pot folosi imaginile cu lejeritate.

Deci ? Au articole pe tema asta, dar ei nu folosesc.

Hotlink protection presupune și excluderea anumitor site-uri, cum ar fi rețelele sociale. Să fie mai problematică excluderea acestor site-uri ? Sau care să fie motivul pentru care ei, care au articole pe tema asta, nu folosesc ?

Dar voi, protejați cumva folosirea imaginilor din site-urile voastre ?

Probabil nu ii intereseaza sau le convine sa le lase accesibile pentru share-uri.

Nu folosesc. Era o vreme in care mi s-a parut ca avea sens (2006!?), cand aveam hosting limitat la transfer. Nu mai consider ca ar fi o problema, dar poate problema a ramas, nu stiu daca pachetele de hosting mai au limitarea asta.

Bine, si acum sunt limitat la transfer, dar sunt 2 diferente fata de atunci:

  1. cand depasesc limita nu pica site-ul, ci doar platesc in plus
  2. limita e de 18TB, nu 1GB

Alte avataje ar fi protejarea pozelor (copyright), dar nu e eficient, si limitarea de request-uri, dar din nou, nu asa ti-ar pune cineva site-ul in cap.

1 Like

Ai dat tu de “scriitori”, un fel de specialisti in toate, ca reporterii de la TV. O sursa de incredere aplica ce propovaduieste.

1 Like