IMWorld, cel mai important eveniment „business to business” din digital, mobile și software, țintește 6.500 participanți în 2014

Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment „business to business” din România, dedicat solutiilor digitale, mobile si software, care va avea loc la Romexpo Bucuresti în perioada 8 – 9 octombrie, vine anul acesta cu o nouă structură a scenelor de conferintă si anuntă organizarea unor workshop-uri pentru audienta din top management, cu sesiuni interactive si cunoscuti speakeri internationali. La eveniment, sunt asteptati în acest an 120 de speakeri si 6.500 de participanti, cu 20% mai multi decât în 2013.

”Solutiile de business ce vor fi lansate la cea de-a treia editie a IMWorld, noutătile pe care le vor prezenta companiile si cei 30 de experti internationali care si-au anuntat deja participarea, demonstrează, încă o dată, ca acesta este locul ideal pentru oamenii de afaceri conectati la ultimele inovatii din business”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Anul acesta, agenda evenimentului are o structură nouă, cu scenă principală, unde speakerii internationali vor prezenta studii de caz si vor vorbi despre solutiile de business care pot fi aplicate în diverse domenii din industrie, cu focus pe retail, FMCG, automotive, banking si sănătate, dar si cu scene mai mici, care vor aduce în prim-plan discursuri si prezentări de produse inovative. Mai multe companii si-au programat importante lansări de produse si servicii pe durata desfăsurării IMWorld 2014.

”O noutate pentru IMWorld 2014 o reprezintă si sălile de workshop-uri. Aici vor fi sustinute sesiuni interactive, în care vor fi antrenati si participantii. Dezvoltatorii se concentrează pe aplicatii si solutii noi de business, destinate tururor celor care au o afacere. Vor fi prezentate diferite programe si aplicatii pentru plăti online, noutăti în comunicarea <>, dar si sectorul <>”, a adăugat Cristian Hossu.

Un aspect important este legat de faptul că, pentru al treilea an consecutiv, partenerii principali ai evenimentului sunt COSMOTE Romania si Romtelecom Business Solutions. Toate gadget-urile prezentate la eveniment, precum si alte noutăti tehnologice vor fi disponibile pentru testare în „Future Corner-ul” IMWorld.

Accesul la IMWorld 2014 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online până la data de 7 octombrie 2014, accesând www.imworld.ro

Just my 0.02$: nu ar fi mai OK sa avem un topic pentru conferinte decat cate unul nou pentru fiecare in parte?

3 Likes

@dakull: pentru asta există categoria „conferințe & workshops” :slight_smile:

3 Likes

Se găsesc invitații pe diferite bloguri:
http://www.allinbound.ro/imworld_2014/

1 Like

Am un cod de 100% reducere la primul tip de bilet, Networker Ticket: GGM100
Dați-mi un semn dacă îl folosește cineva (îl folosiți la ultimul pas aici).

2 Likes

Multumesc @vlad! Am folosit eu codul postat de tine.

Se pare ca este un cod generic. Tocmai l-am folosit si eu :). Multumesc @vlad.

Eu am fost anul trecut la eveniment şi sincer am văzut foarte multă lume care nu era acolo cu scopul de a face business sau să stabilească legături cu diverse companii, ci mai degrabă să “caşte gura” :smile: .

De asemenea, a fost super haotică partea de prezentări, singurul track care părea cât de cât interesant era cel dedicat developerilor, dar în rest, mi s-a părut slab sau snooze-fest pe alocuri. Ştiam câteva persoane din echipa de organizare şi mi-au povestit şi ele câteva chestii legate de haosul din spatele evenimentului.

Motivul pentru care cred că a fost aşa slab per total (sau cel puţin aşa mi s-a părut mie) este pentru că au fost împărţite prea multe invitaţii gratuite.

Părerea mea e că genul de eveniment la care trebuie să ştii sigur pt ce mergi acolo, că altfel mergi degeaba.

Hm, probabil e o limita de 100 de locuri pentru codul respectiv.
Și cei de la HotSeat dau bilete gratuite:
https://hotseat.ro/hotseat-te-trimite-la-imworld-2014/

@gabingm eu am fost în anii trecuți cu stand pentru firma la care lucram și îți dau dreptate. Șeful meu de atunci a folosit aplicația lor pentru a stabili niște întâlniri cu participanți la conferintă, și i-a mers, chiar a prins câteva proiecte.