Integrare cs-cat cu emag-marketplace: help needed

emag-marketplace
cs-cart

(Iulian) #1

Buna ziua
In urma cu doi ani o echipa de programatori ne-a ajutat cu implementarea unui modul API pentru exportul produselor de pe platforma proprie (cs-cart) pe emag-marketplace. Acum cateva saptamani, emag a modificat standardul de integrare, astfel incat categoriile si caracteristicile produselor de pe platforma proprie nu se mai regasesc in lista emag. Problema este ca dezvoltatorii cu care am colaborat nu mai sunt disponibili. Motiv pentru care am deschis acest topic. Gasesc pe cineva care sa ne ajute cu aceste modificari?
Multumesc.


(Dragos Lucian) #2

Salut Iulian, mai ai nevoie?

Dragos


(Flaviu Chelaru) #3

CS-CART? E vorba de platforma ContentSpeed?


(ContentSpeed) #4

Salut Iulian, desi CS-CART nu este ContentSpeed, noi am dat instructiunile pentru updatarea modului de login in Marketplace pentru orice platforma, deci inclusiv CS-CART aici: Integrare marketplace


(Iulian) #5

Salut
Multumesc pentru info. Putem spera la o colaborare


(Iulian) #6

Salutare, Revin in acest thread cu alta rugaminte.

Cei de la emag au schimbat metoda de autentificare am primit de la ei urmatorul mesaj

Te anuntam ca tocmai am inactivat vechea metoda de autentihicare SHA1 pentru API-ul Marketplace.
Asa cum te anuntam si intr-o notificare anterioara, metoda SHA1 nu este considerate securizata de catre standardul modern si este foarte solicitanta dpdv resurse hardware.
Te rugam, inca o data, sa verifici daca ai migrat corespunzator catre noua metoda de autentificare (Base64), descrisa si in ultima documentatie API, pe care o regasesti aicihttps://drive.google.com/file/d/1KTic8Mj3GYUEMeS1WivRCQA0nfPDKu8q/view.

Gasesc un binevoitor sa ne ajute?
Multumesc

Iulian
skype: Fausto.lighting