Investitii pentru work from home in perioada COVID-19

Cam ce investitii ati facut in acesta perioada, in special pentru partea de work from home?
Ma refer la cei care obisnuiau sa lucreze de la birou, dar nu numai :smiley:

Am luat urmatoarele:

  • Un monitor. Desi un setup dual monitors imi doream de ceva timp
  • Un router, model postat de @patkoscsaba aici
  • Un dock pt laptop-ul de la munca
  • Un adaptor display port la hdmi
3 Likes

Aveam un setup de wfh ok, de pe vremurile când eram 100% remote. Adică camera separata, birou standing, monitor mare, etc.

Am luat un balance board in schimb, că sa mai contrabalansez efectele negative ale statului în casă prelungit. Nu eram cine știe ce atlet înainte, dar e prea de tot carantină asta.

Și eu aveam deja un setup de wfh.
3 monitoare și 2 scaune Markus de la Ikea.

Recent am achiziționat un Docking station.

Suport pentru telefon/tableta, e uimitor de folositor pentru birou. Ar mai fi suport pentru monitoare, aveam la birou cumparat de cateva luni, e excelent, imi pare rau ca nu l-am luat acasa, elibereaza toata zona de sub monitoare, se trag cablurile prin bratele suportului, ramane biroul foarte curat si liber.

1 Like

RAM, HDD, SSD pentru NAS. O sa fac upgrade la 32 GB RAM, si cresc matricea RAIDz2 de la 4x1TB la 6x1TB, folosind SSD-ul M.2 pe post de log/cache. OS instalat pe USB RAID1.

Castig spatiu, si imi fac de lucru, altfel o iau razna.

1 Like

Upgrade-uri puternice :muscle:

Masuta de lucrat din pat

2 Likes

Eu aveam deja un setup destul de bun (dual monitor , tastatura mecanica), oricum lucram mult de acasa (freelancing and stuff).
Am cumparat doar un birou reglabil pe inaltime de la Ikea si cam atat. In mod paradoxal as cumpara o tastatura mecanica mai mica pentru momentele cand lucrez remote (acum am optiunea si sa lucrez din alta parte decat de acasa , sau de la birou)

Mi-am luat un nou birou mai incapator incat sa imi intre si laptop-ul personal si cel de munca plus un scaun mai confortabil :smiley:

Am plecat acasa(nu sunt din Bucurest) si vechiul birou era de pe vremea liceului.