IT Online Learning - UK - pareri

#1

Legat de aceasta platforma, imi puteti spune va rog daca certificarile obtinute sunt intr-adevar recunoscute pt. angajare in UK?

Ma intereseaza daca ati avut experiente cu ei si cum s-au finalizat. Va multumesc anticipat. :slight_smile:

0 Likes

(Ionut Dragan) #2

Eu abia m-am inscris la ‘programming libraries’ platit de companie. Am ajuns la ei tot prin intermediul companiei la care lucrez, deci presupun ca certificarile ce-o sa le obtin sunt cumva recunoscute in UK. O sa incerc sa ofer ceva detalii dupa ce finalizez unul-doua cursuri sa stiu exact daca sunt sau nu recunoscute.

0 Likes

#3

Din ultimele informatii pe care le-am primit, sunt acreditate BCS. Deci ar trebui sa fie relevante.

0 Likes

#4

Retrag ceea ce am afirmat mai sus, ei intr-adevar apar ca fiind acreditati BCS: https://partner.bcs.org/partners-directory/results/page/13/?partner_type=733

Dar faza e ca atunci cand am decis sa cumpar 2 cursuri de la ei, mi-au cerut pe langa datele personale si datele de pe card. Asa ca am incheiat orice forma de discutie cu ei. Scam artisans.

0 Likes

(Ionuț Staicu) #5

Cum ai fi vrut să le plătești? Ramburs? :confused:

1 Like

#6

Imi cer scuze, nu m-am exprimat concret. Datele de pe card mi le-a cerut telefonic.

0 Likes

(Ionut Dragan) #7

Compania la care lucrez are un program care se numeste ‘career choice’. Iti ofera o suma de bani cu care iti platesti ce cursuri/scolarizari vrei sa faci daca vrei spre exemplu sa te reprofilezi si sa activezi mai apoi in urmatoarele categorii de meserii : construction trades, accounting, it, transportation, mechanical, healthcare, etc. Pe site-ul asta (IT Online learning) am ajuns pt ca e listat dupa ce am selectat IT din lista aia. Am vorbit putin pe chat-ul lor apoi le-am trimis voucherul. Cursul la care m-am inscris costa 1800 lire sterline. Daca ar fi fost ‘scam artisans’ iti garantez ca nu mai primeam datele de login pentru a accesa cursurile.
Daca-ti cer datele de pe card, telefonic, cam asa fac toti. Inclusiv furnizorii de apa pe aici prin UK.

1 Like

#8

Mie unul mi se pare dubios sa-ti ceara datele de pe card.

0 Likes

#9

Nu e deloc dubios in tari cu apa calda, precum UK, Franta si altele: asta se intampla mereu deoarece oamenii lor nu sunt “romani”. Stiu, este socant si greu de crezut.

Legat de subiect, am dezvoltat solutii de e-learning pentru “the training industry”, la clienti din UK (facilitate.website) si daca doresti cursuri trebuie urmarit sa aiba acreditari gen AITT, LANTRA, CPD si multe altele.

0 Likes