Java Team Lead @ Edenred Digital Center - București

Salutare!

Caut un Team Lead pe Java pentru o nouă echipă ce se formează în cadrul Edenred Digital Center în București.

Proiectul e în zona de fintech/tranzacții financiare pentru una dintre companiile din grupul Edenred - PrePay Solutions (companie din UK, joint-venture cu MasterCard). Lucrăm Agile/Scrum. Sediul la Eroii Revoluției. Salariu bun, beneficii foarte mișto, WFH, loc de parcare, etc.

Stack-ul clasic: Oracle, Java 11, SpringBoot, REST webservices, Docker, etc.

Aplicare: CV sau profil de LinkedIn pe mail la nicolae[punct]andronic[at]edenred[punct]com

Mai multe detalii aici.

PS: Echipa va fi on-site în București. Nu putem colabora în regim de consultanță/freelancing și nici nu căutăm agenții de recrutare sau alt tip de oferte. Strict angajare full-time.

A zis ca nu cauta consultanti, nici freelanceri, fara remote work. Practic s-au impuscat in picior de la inceput. Trebuie sa fii la birou sa se auda batutul in taste.

De fapt anuntul e ciudat. Adica beneficii misto: Work from home. Dar nu remote. Go figure.

Alt benefiu: parcare. Astia vor sa ajunga pe canalul lui Joshua Fluke.

1 Like

Nu mă ocup de aplicația Edenred din România, așa că nu pot să-ți dau prea multe detalii. Dar ai aici o pagină de contact pentru sugestii și reclamații: https://www.edenred.ro/ro/contact

Legat de ce ai auzit, e un sâmbure de adevăr acolo. În Noiembrie 2019 a fost un atac cu malware, poți găsi informații dacă cauți “Edenred malware atack”. Dar, pe lângă faptul că nu au funcționat unele servicii câteva zile, nu s-au pierdut niciun fel de date. Toate acestea, sunt informații publică pentru că Edenred e instituție financiară și e obligată să le raporteze.

O să presupun că ești mic ca vârstă și/sau experiență și nu înțelegi foarte bine termenii pe care-i folosești.

“Work from home” e diferit de “Remote”. WFH e un beneficiu care permite angajatului să lucreze de acasă, din când în când, deși are și un loc în biroul companiei. Remote e o modalitate de lucru de la distanță, fără a avea interacțiune fizică cu colegii și sediul companiei. Chiar și din punct de vedere legal sunt diferențe majore.

Legat de parcare, dacă ești în București și ai mașină, o să înțelegi de ce un loc de parcare rezervat e un beneficiu.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.