jQuery UI - ciudatenie, posibil bug jquery

Am intalnit o situatie ciudata pe care nu stiu cum s-o scot la capat avand in vedere ca nu prea stiu ce termeni sa caut in vastul internet :smile:

  1. se da un draggable-droppable basic http://prntscr.com/8hho16
    draggable-ul contine o imagine

  2. se modifica sursa acelei imagini din js cu $(img).attr(“src”) - ba chiar si cand se ruleaza js-ul din consola browserului

  3. dom-ul arata asa acum: http://prntscr.com/8hhpba

Practic cand se aplica orice comanda pe acel img, acesta e scos in afara div-ului unde a fost prima data.

Man, nu reușesc să reproduc. Uite aici un demo care face pas cu pas ce ai zis tu. Am pus un buton care schimbă src-ul imaginii, iar imaginea rămâne unde e în DOM atunci când îl apeși.

Modifică tu acest fiddle așa încât să folosească exact versiunile de jQuery și jQuery UI pe care le folosești și tu, și joacă-te cu el până îl faci să se comporte ca exemplul tău, ca să eliminăm orice altă sursă a problemei.

Multam de ajutor. Faptul ca am incercat acum sa reproduc in jsfiddle problema m-a facut sa-mi dau seama care era cauza :smile:
Aveam un event onload pe o globala numita “produs” iar la click-ul pe butonul de schimbare, faceam ceva tot cu “produs”.
Problema era acel event care n-ar fi trebuit sa se aplice si aici si facea sa aranjeze dom-ul intr-un anume fel.

Odata cu asta am observat in fiddle ca unele librarii sunt incarcate de pe http dar site-ul e https asadar nu-s incarcate :smile:

In final e ok, am pierdut doar vreo 6h pe asta :blush:

1 Like