LIAMED angajează Web Developer - Brașov

Oraș de lucru: Brasov
Tipul job-ului: Full time
Experiență: Entry/Mid level

Responsabilități:

  • Dezvoltă și întreține aplicația ERP existentă și o îmbunătățește prin construirea de module noi;
  • Elaborează module de cod în limbajele de programare PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, folosind medii de dezvoltare integrate;
  • Realizează activități de mentenanță pentru modulele aplicației realizate anterior;
  • Testează noile module ale aplicației;
  • Realizează activități de depanare și soluționare a erorilor identificate în funcționarea bazei de date LIAMED Intranet și a magazinului virtual;
  • Optimizează aplicația pentru viteză maximă și scalabilitate;
  • Oferă asistență utilizatorilor aplicației.

Cerințe:

  • Studii superioare în IT;
  • Cursuri, diplome sau certificate în domeniul programării constituie avantaj;
  • Cunoștințe de programare în PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL;
  • Experiență similară în Framework-uri precum Laravel, VueJs;
  • Experiență în programarea de tip OOP și în programarea procedurală;
  • Pasiune și experiență pentru a dezvolta concepte centrate pe utilizator și ușor de utilizat;

Abilități:

  • Persoană cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă;
  • Atitudine pozitivă;
  • Gândire structurată și capacitate de argumentare logică;
  • Capacitate de ascultare activă și de învățare;
  • Capacitatea de a avea o atenție sporită la detalii;
  • Abilități de organizare și planificare a timpului;
  • Capacitate de a lucra cu termene limită.

Se oferă:

  • Perioadă de instruire;
  • Acces la platforma noastră de învățare;
  • Mediu de lucru plăcut și profesionist;
  • Evenimente tip teambuilding;
  • Colectiv și activitate dinamică.

Trimite-ne CV-ul tău pe [email protected] și hai să ne cunoaștem mai bine!

1 Like

Salariu competitiv?

1 Like

Cu inflația și facturile :face_with_hand_over_mouth:

Depinde de candidat, acest aspect il discutam la interviu.

1 Like

Pai si ne pierdem amandoi vremea ca sa ajungem la salariu si sa “ma lovesti” cu un range sub minimul pe care-l pot accepta eu?
Nu mai bine treci macar un range pentru entry si unul pentru mid.? Sau se asteapta sa sara intervievatul cu o suma, ca nu cumva sa ofere firma mai mult decat este el dispus sa accepte?
Am Linkedinul plin de astfel de JD-uri care nici macar nu mentioneaza daca se da si salariu de parca nu asta este motivul pentru care lumea se angajeaza.
Poate o sa inteleaga odata si recruiterii ca, spre deosebire de ei, noi trebuie sa ne invoim de la serviciu ca sa dam un interviu; daca recruiterii sunt platiti sa faca asta, noi nu suntem si nici vreo placere deosebita nu avem sa facem asta.

3 Likes

Interesant, mie îmi place să vorbesc cu recrutorii. Și cum totul e online pentru mine e facil.

Și înafara de primele runde de interviuri, toate celelalte au fost în principiu de cordialitate. In caz că mi se oferea ceva mai bun. Și o dată în 15 ani, mi s-a oferit.

1 Like

Îmi pare rău că ați avut atâtea experiențe neplăcute.
Interviurile la LIAMED nu sunt o pierdere de vreme nici pentru noi, nici pentru candidați.
Nu voi dezvolta subiectul acesta al salariului, dar cu siguranță în funcție de profilul real al candidatului, salariul va fi pe măsură.
Generalizarea nu este întotdeauna un lucru bun. Eu personal sunt dispusă să stau peste program pentru un interviu pentru a nu se învoi candidatul; zilnic dacă este necesar. Dar într-adevăr, eu lucrez și din pasiune. :slight_smile:
Vă doresc o zi cu spor!

pasiune, pasiuni - substantiv feminin
Înclinație vie, însoțită de plăcere pentru obiectul studiat sau pentru profesia exercitată.
sinonime: aspirație, dorință.
Vorbim despre aceeași conotație a substantivului pasiune? :slight_smile:

Nu vreau sa fac hijack la thread aici.

Dar stim cu totii cã obiceiul este sa nu se puna range-ul salarial pe anunturile de job-uri. Asa este peste tot in lume si in mai toate industriile. Unii nu vor sa vorbeasca de range nici macar in partea de discutii intr-un cadru mai privat, ci doar dupa ce candidatul a “trecut” de interviu :scream:

Credeti realist ca bascalia aici pe forum cu cineva care cel mai probabil nu are puterea de decizie asupra acestor aspecte o sa schimbe ceva? Sau mai degraba lasa un gust amar de interactiune cu “programatori”?

7 Likes

in tarile cu apa calda este mentionat, chiar si de catre recruiteri, dar in Romania unde se face majoritar outsourcing oare de ce crezi ca iti zice abia la sfarsit dupa
interviuri?

2 Likes

Tonul unor colegi, si ridicolul facut pentru ca se simt superiori in contextul forumului e intr-adevar toxic si fara rost.

Dar un mesaj mai concret nu cred ca ar trebui evitat. Poate ca nu au putere de decizie dar functioneaza ca si un proxy.

Cum adica se zice? De ce ne victimizam? Tu alegi sa accepti conditiile respective.

1 Like

Se vede ca nu ai lucrat in afara tarii. Nu, nu e victimizare în Romania, dar în Romania e normalizat aspectul cu salariile, spre deosebire de tarile cu apa calda unde ai din prima range-ul salarial si nu-ti iei din timpul tau liber sau de munca ca sa participi la interviuri + home project ca sa afli la sfarsit ca salariul nu coincide cu ceea ce ati agreeat la inceput.

Exemplu concret: le zici ca esti dispus sa continui cu procesul daca sunt de acord cu un hourly rate intre 40-50, ei iti zic ca e ok in functie de interviuri, iar la sfarsit iti ofera 30-35, iar dupa fac cherry picking din ce s-a discutat in interviuri ca sa justifice acel 30-35.

Clasic majoritatea firmelor de “IT” din Romania.

5 Likes

Absolut. Afisarea range-urilor si compensation transparency e inca departe, asa ca orice companie care merge un pas in plus are doar de castigat. Cum era “remote” inainte de pandemie. Dar nah, you catch more flies with honey si daca o dai random si alienezi omul si arati aiurea.

1 Like

Pana la urma se va cuantifica un KPI legat de retention rate. Sau chiar inainte, de effort spent recruiting vs onboarding vs successful employees care raman >1 an in firma. Corelarea unor astfel de KPIs de recruiter si performanta acestuia vor incetini acel “nu gasim oameni” trantit ca scuza mereu.

Este o diferenta uriasa intre volumul de munca prestat si productivitate, ori in recruitment nu se masoara cea din urma.

Scuze de romgleza.

Unii mai au si nevoie de un “reality check”. Poate nu e cazul din exemplul tau, dar sunt destui care se supraevalueaza, care vin cu pretentii exagerate raportat la ce demonstreaza la interviu. Majoritatea candidatior nu prea stiu sa negocieze, unii cer foarte mult ca sa aiba de unde scadea, altii se iau dupa zvonuri de pe Reddit sau alte site-uri care fac statistici salariale pe baza a ce declara fiecare, altii nu iau in calcul bonusuri si alte beneficii.
Eu cand vad un candidat care exagereaza mult cu asteptarile, nici nu ii fac oferta, dar ii transmit impresia lasata, poate il ajuta pe viitor.

1 Like

First, sorry ca iti poluam topicul. Daca vrea careva sa splituiasca intr-un thread separat…

Eu am inceput sa spun in discutia pre-interviu: jobul asta are un range intre x si y. Pentru candidati exceptionali suntem pregatiti sa sarim de y.

Rezultatul? Toata lumea cere y. Stiu ca nu-s exceptionali, dar vor sa aiba de unde negocia. Il vezi apoi la test/interviu si sunt mult sub y. Bine, eu am inceput sa-i intreb de pretentii dupa test, dar observ ca un rezultat prost la test nu-i impiedica sa ceara mult.

Na, nu ma pricep, fac si eu trial & error.

2 Likes

Cand cochetam cu ideea de a face programare cred ca ai fost prima persoana pe care am contactat-o. Mi-ai zis sa “mai invat”. Am mai invatat si acum am aproape jumatate din cifra voastra de afaceri… :grin:

Cred ca ti-am zis si ca pot veni pe moca la inceput, pana mai prind cate ceva. :))

Nici acum nu stiu daca as trece de interviu la voi.

1 Like

Am cautat acum discutia ca nu mai tineam minte.
Ce sa zic, felicitari si la mai mare! Mai stam o vreme si o sa-ti dau un PM sa te intreb de strategii de business :).

2 Likes

Nu cred ca este cazul. Nu as face fata singur daca as mai prelua clienti, ar insemna sa mai angajez pe cineva si nu vreau sa fac asta. Am un singur client si singura strategie a fost seriozitatea… :smiley: . Cat o mai merge.

Ce voiam sa spun este ca nivelul de cunostinte nu reflecta intotdeauna productivitatea si ca daca angajezi pe cineva te intereseaza mai mult valoarea adusa in proiect. Iar un interviu si niste teste superficiale nu sunt nici pe departe un indicator corect al nivelului de cunostinte.

Nu stiu daca este cea mai buna metoda dar am dat de suficienti plictistiti considerati seniori si exceptionali dupa ce au trecut de niste interviuri tehnice. Ideea este ca nu e alb si negru. Ma gandesc ca unul care nu trece de interviuri dar este pasionat, vrea sa lucreze si evolueaza rapid ar putea fi la fel de productiv ca unu care stie dar te rogi de el sa munceasca, ori si mai rau, a memorat niste teste.

In majoritatea companiilor maririle de salariu sunt procentuale si raportate la venitul curent, nu la nivelul actual de cunostinte ori productivitate. Cum sa nu ceara oamenii mult din start in orice conditii? Sunt incurajati sa faca asta pentru ca altfel vor fi dezavantajati toata perioada contractuala.

Si nu ma refer la mine. La momentul respectiv cred ca abia citesem documentatia PHP.

2 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.