Link-uri afiliate în discuții

aaand there it is! the emag affiliate link! stiam eu ca este o intreaga agenda in spatele acestor postari!

EDIT:

Wait, you guys are joking right? you flagged a post that basically points the finger at hidden spam?

I’m not against monetizing this forum (I know, I know - ten bucks on DO is a lot of money) but at least make it transparent - add some banners or some posts with the tag “ads”, “promo” or better yet create a simple donation account where even if half the people that are online here daily give a couple of bucks monthly it will turn a profit.

Why is it spam?

I got the same exact emails until I unsubscribed from emag; now, pay attention please, whilst on emag I did accept that non-sense by registering an account and checking some boxes there - I didn’t check any “show me promotional links in daily news posts” checkbox on devforum and this:

Link-urile afiliate sau cu referral nu sunt interzise per se. Dar pentru a evita răspunsurile făcute de dragul adăugării link-ului, utilizatorul va îndeplini două condiții: să fie membru de minimum trei luni și să aibă minimum 30 interacțiuni pe forum (adică răspunsuri sau thread-uri noi)

What’s the connection between Emag daily email non-sense and Daily news?

1 Like

glumesti sau chiar te deranjeaza asta? :laughing:

2 Likes

Link-urile au fost puse în contextul discuțiilor din ultimele zile despre laptop-uri. Nu e nimic înșelător, nu am ascuns link-ul, nu nimic. Tocmai pentru a nu fi acuzat de practici înșelătoare. Este suficient un hover să vezi că e afiliat…

Nu e nici o agendă ascunsă, dar dacă tu vrei să crezi altceva, ești liber să o faci.

Cât despre partea cu donațiile, presupun că glumești…

2 Likes

Bai frate… cati bani vrei sa faci pe spatele nostru? Serios, da’ nu-ti ajunge cati bani ai facut din devforum?!? Umbla vorba ca deja i-ai luat penar lu’ aia mica din veniturile pasive din ultimii 2 ani… rusinos. O sa-mi sterg contul si o sa-mi caut o comunitate unde oamenii au bun simt si nu muncesc pt. bani.

7 Likes

Laptop performant pentru Linux

vs.

Cred ca tu glumesti? :))

La fel cum ziceam mai sus - nu am o problema cu a “monetiza” sau etc. - dar ce legatura are Emag cu orice? asta avand in vedere ca urasti spam-ul probabil mai mult ca mine la cate articole ai scris pe blog despre asta.

Link-ul postat de tine este ceea ce trimite Emag daily pe mail, uneori de doua, trei ori.


Realizez ca pare un detaliu minor dar pe bune acum care este obsesia ta cu profitshare?

@dakull: ai uneori nişte probleme existenţiale de mă laşi mască :slight_smile:

1 Like
  • Sunt link-uri și atât, oarecum în context. Dacă erau în context, puneam link direct în discuția respectivă. Nu toți sunt abonați la newsletterele emag - eu nu sunt - dar ar putea fi interesați de anumite oferte.
  • Genul ăsta de promovare este cea mai putin intruzivă metodă de monetizare.
  • Presupun că i-ai scris și lui Zuck să-i reproșezi faptul că îți servește ads ȘI că îți vinde datele. Nu?
  • În dreapta sus există „Cum poți ajuta DevForum.ro. Ia ghicește cam cât s-a „abuzat” de opțiunile de acolo în ultimul an.
  • Urmărești cam mult „Știrile zilei” dacă luăm în considerare cât de puțin ai sustinut mult ai respins ideea. Opțiunea de a ascunde/ignora un tag, utilizator sau categorie este prezentă în profilul tău. Nu înțeleg de ce nu te folosești de ea.
  • „Agenda ascunsă” este că încerc să pornesc discuții pe teme diverse ce au legătură cu tehnologia, indiferent că-i (web)development, software, hardware șamd. Dar am presupus că e atât de evident încât nu merită să menționez (și) asta.

Abia s-au strâns bani de o ascuțitoare…

1 Like

De la Link-urile au fost puse în contextul discuțiilor din ultimele zile despre laptop-uri ai ajuns la Genul ăsta de promovare este cea mai putin intruzivă metodă de monetizare.

Nu puteai sa zici de la bun inceput ca este o forma de monetizare? Why all the BS-ing around the bush?

Nice straw-man.

Recunosc ca abia acum imi sare in ochi - cred ca nu i-ar strica un icon sau emoji.

Da - deoarece nu imi place ideea de a ignora complet continut - fie bun, rau sau intre - sorry for being consistent?

Nu eram programatori? nu ar trebui sa presupunem chestii :slight_smile:

IMO problema cu “Stirile zilei” este ca fortezi generarea de continut insa fara substanta cu o probabilitate mare catre off-topicuri (pe care le iubesti atat de mult) - dar in final este alegerea ta si a comunitatii - aparent eu sunt singurul care are o problema cu asta.

Nici nu mai are sens sa incerc sa explic ca postul initial avea si o gluma in el - motivul acelui meme si ca totul s-ar fi rezolvat simplu prin:

  • da. este un link afiliat pt. monetizarea blogului si acesta este motivul pt. care l-am adaugat
  • avem o sectiune pt. donatii si etc.: Cum poți ajuta DevForum.ro?