Loc de munca remote/fizic - absolvent facultatea de automatica din Craiova

Buna ziua,

La indrumarea unui Frontend Developer am decis sa scriu aici cateva randuri despre mine. Sunt proaspat absolvent al facultatii de Automatica din Craiova. Am terminat sectia Automatica si Informatica Aplicata, iar in prezent m-am inscris la un master in domeniul ingineriei Calculatoarelor si Comunicatiilor.

As vrea sa stiu daca este posibil sa ma angajez, mai ales in acest an, cu experienta 0. Am realizat un internship la firma OSF Global Services in anul 2019, pe partea de Frontend, iar la final am realizat interfata unui magazin online. In acest moment am pasiunea si pentru partea de web development, dar si pentru zona de embedded automotive (sectia pe care am terminat-o ar fi ceva mai dedicata pentru asa ceva).

Aveti, daca se poate, vreun sfat concret? Vin cu un bagaj de cunostinte basic, sau “putin peste” basic in zona html, css, bootstrap si ceva javascript (de ceva timp am inceput un tutorial pe partea de React pe code academy).

Daca cineva este interesat, imi poate vizualiza portofoliul la acest shortlink https://bit.ly/32Gj26B , sau anumite proiecte pe github https://github.com/axc1505

Multumesc mult!

1 Like

nu functioneaza url-urile :alien:

Am modificat acum, imi cer scuze, nu stiu ce s-a intamplat cu ele.