Loghin.com (Dezvoltare platforma de search)

Salut,
revin cu un subiect mai vechi (controversat aici pe forum), as dori sa dezvolt platforma Loghin.com ca si motor de cautare.
Cine poate sa vina cu sugestii tehnice va rog sa le expuna aici sau in privat.
Afisarea rezultatelor are layoutul mai vizibil pe Loghout.com
Avem si o dezvolate facuta pe register.loghin.com pentru rezultate (la partea de profesionisti) la acest link:Personal Pages | Home
Cu stima
Ioan

Sugestie tehnica: schimba interfata (pentru toate domeniile/subdomeniile/paginile interne)

Te referi la partea vizibila pe Loghin (cea care reprezinta stilizat un ochi cu iridele format din boxuri de 6 aplicatii si 6 boxuri de linkuri)?. de la butonul de “System Windows” se seteaza un layout (Preconfectionat) in functie de anumite criterii acesta se salveaza cu nume in fereastra centrala de pe bara superioara (ca sa faciliteze revenirea la respectiva setare).
Se poate renunta la folosirea “ochiului stilizat” si se face cautarea cum se vede pe Loghout in partea de sub bara de search.
Cu click pe “All System” (de pe ochiul stilizat) se va trece la un search de tip Google pe baza de criterii (news, imagini, video, documente etc).

O alta intrebare (tehnico-comerciala). La cit credeti ca poate sa ajunga lucrarea de introducere a tarilor si limbilor (europene) in siteul loghin.com ca si cost de executie. Sepcific ca este necesara o realizare ca si pe register.loghin.com.

1 Like

Ce e aia “introducere”? Copy-paste de pe wikipedia sau vrei internationalizarea platformei?

Ps. Nu ma intereseaza “lucrarea” dar admir perseverenta

2 Likes

Ce anume sa caute si in ce date?

1 Like

sistemul Loghin va procesa date personale pentru “Teenagers, Adulti, Business si Institutii”.
Momentan am inceput introducerea de date ale contabililor din Italia (vor fi achizitionate baze de date privind profesionisti si firme), un exemplu de afisare este aici: Personal Pages | Home

1 Like

Loghin este un sistem controversat, de care s-a tot discutat pe forum.

@ioan a pus aici un anunț de angajare/colaborare, haideți să renunțăm la discuțiile care nu au legătură cu anunțul de angajare, mai ales dacă nu sunteți interesați de ofertă.

3 Likes

O stire buna, partea de tari/limbi (toate cele din spatiul comunitar) a fost deja contractata cu incepere din 15 august. Aceasta prevede o plata in valuta si o parte in actiuni Loghin (raportate la valoarea lucrari comisionate si valoarea capitalului social ce va fi marit ca sa acopere aceste parti sociale).
Acum ramine de contractat partea de motor de cautare “All System”, partea de vizualizare de sub bara de search (prezenta pe Loghout) si bara de useri (cea cu butoanele Teenagers / Adults / Business / Istitutioni).
Daca sunt doritori sa participe astept propuneri in privat.
O zi buna
Ioan

Adica un fel de Pagini Aurii?

Da pentru partea de business va fi o baza de date cu firme si profesionisti (dar si cu produse si servicii)
Diferenta fata de “Pagini Aurii” este ca ei nu au sectiunea Loghout.
Pentru Adulti si Profesionisti va fi asemanator la Linkedin
Sistemul este extrem de complex si trebuie creat cu grija (deja chiar pe acest forum sunt pareri contra)!

Pentru a nu deschide un post nou m-ar interesa daca este cineva dispus sa lucreze pe un master pentru siteurile profesionale. Masterul se gaseste la adressa stante.loghin.com. Astept raspunsuri chiar si in privat pentru discutii mai ample pe Skype sau whatsapp.

1 Like

Am scris mai sus: Loghin.com (Dezvoltare platforma de search) - #10

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.