Magazin ecommerce

Buna seara, am nevoie de ajutor pentru un magazin online.

Ideea este in felul urmator, este pentru un service gsm adresat si defapt se vand servicii si nu produse, si serviciile sunt in proportie de 80% identice doar difera preturile. Am incercat diverse optiuni dar cam la toate este foarte mult de click-uit pentru clienti. Caut o solutie rapida, omul sa selecteze modelul de telefon ce il detine si apoi serviciul dorit si apoi direct in cosul de cumparaturi.

Am gasit la altcineva ceva ce mi-ar fii de folos dar nu gasesc solutia.

Ma gandesc ca poate voi ma puteti ajuta!

Multumesc.

Nu inteleg la ce te referi cand spui ca nu gasesti solutia. Vrei un addon existent? Vrei o idee, dar nu ai una suficient de buna? Sau care ar fi exact problema pe care o ai (tu, nu clientul)?

1 Like

Soluția e simplă - găsești pe cineva capabil să-ți facă pagina respectivă + toată partea de coș și checkout.

Nu mi se pare nimic SF, ar trebui să fie simpluț :smile:

1 Like

Iti dau eu o mana de ajutor,la problema pe care o ai tu.
S-ar putea sa stii si tu de acest grup,dar s-ar putea sa nu stii.

Exista un grup pe Facebook si se numesteComert Electronic.

Spor.

3 Likes

Ideea este ca daca as gasii un Addon existent ar fii super sau pe cineva care poate sa faca ceva de genu…

1 Like

Crezi ca ma poti ajuta? Multumesc

Pe ce platforma este dezvoltat magazinul, poti sa dai un link ?

1 Like

Magazinul meu momentan nu este dezvoltat pe nicio platforma, caut o platforma ce sa suporte acel formular la produse.

contra cost se rezolva, daca esti interesat… da-mi un semn.

Lol :slight_smile: Este ca si cum ai o bujie si cauti sa cumperi masina la care se potriveste. Putin probabil sa gasesti exact acel formular gata facut, deci ar trebui sa gasesti un dezvoltator dispus sa-l integreze intr-o platforma de ecommerce.

3 Likes

Cred ca mai important e sa vezi ca platforma de ecommerce se pliaza cat mai bine pe necesitatile tale (sunt diferente intre ele evident) generale si abia apoi sa vezi de formularul respectiv.

Asta depinde really de ce alte features - cat de cat standard - ai nevoie. Daca sunt multe mai bine alegi o platforma existenta (poti sa compari platformele).

Daca ai nevoie de un minim de alte features o solutie poate sa fie si o aplicatie dezvoltata 100% pt tine, si sa nu mai folosesti un engine existent.

Practic tu vrei o singura pagina pentru selectia tuturor produselor/serviciilor.

In domeniul in care vreau sa fac site-ul (reparatii gsm) sunt aceleasi servicii pentru fiecare telefon in parte care vreau sa il afisez pe site. Mi sa parut foarte simpla solutia de m-ai sus cu acel tabel si clientul selecteaza ce are nevoie sa schimbe. este cel mai simplu. decat sa fac o categorie gen iphone 4 - si aici sa introduc toate produsele gen reparatie display, reparatie casca, reparatie mufa incarcare, etc… si gandestete ca asta ar trebui sa o fac pentru toate telefoanele existente pe piata… ceea ce este munca fara un rezultat!

Multumesc,
Alex

Siteul ala nu foloseste acelasi formular pentru toate telefoanele.

1 Like

Daca e acelasi formular pt toate telefoanele atunci cea mai buna varianta e:

  • camp de cautare pentru modelul de telefon, cu auto-complete (iti apare o lista de telefoane dupa ce ai introdus sa zic 2-3 caractere); asta pentru ca fiind f multe telefoane pe piata nu iti permiti sa faci un select normal
  • serviciile
  • butonul “Comanda”

Cel mai bine daca nu ai nevoie de cine stie ce features aditionale e o aplicatie custom. Poate sa aiba un backend cu comenzile (+ actualizare servicii si modele telefoane) si sa zic un status la fiecare de genul: comandat, preluat telefon, reparatie pornita, reparatie incheiata, predat client, etc.

1 Like