Mind map care extrage date din baza de date


#1

Buna dimineata,

Am o problema si nu prea gasesc o solutie cat mai simplista, tocmai de aceea prezint ce am gasit si ce am nevoie in speranta ca stiti voi o librarie sau ceva de acest gen.

Trebuie sa construiesc un mind map in browser care imi extrage datele dintr-un db, eu am probleme la afisarea mind map-ului. Nu am probleme cand vine vorba de structura bazei de date, totul functioneaza ok, am probleme la construirea front-endului, practic pana acum am gasit doar librarii care-ti permit sa editezi intrarile respective, eu am nevoie de ceva cat mai simplu, sa imi faca un parinte si doi plozi, apoi plozii sa poata avea alti plozi si tot asa, practic nu vreau sa pun o limita la structura ierarhica.

Nu conteaza cum este construita respectiva librarie sau in ce, important este sa fie responsive (caci nu ma pricep in a face o chestie non-responsive responsiva).

https://simplemind.eu/how-to-mind-map/reading/ - ceva gen trebuie sa fac dpdv vizual in browser, am probleme doar la front-end, nu-mi este greu sa folosesc un

 • dar nu iese ce vreau eu.

  Multumesc.


 • (Alexandru Ioan Suciu) #2

  (Stanciu Bogdan Mircea) #3

  +1 pentru d3.js


  #4

  Multumesc, cercetez acum :slight_smile:


  (Remus) #5

  https://jsplumbtoolkit.com/community/demo/flowchart/index.html


  #6

  Mai am o intrebare, ceva specific pentru wordpress stiti? Desigur, mai actualizat. Ce ati gasit voi pe Google am gasit si eu sau invers, voiam doar o recomandare de la cineva care a folosit ceva gen.

  Multumesc.


  (Remus) #7

  Eu nu ti-am trimis un link gasit pe Google pentru ca stiu ca poti sa il gasesti si tu. Ti-am recomandat o librarie folosita intr-un proiect. Poti sa o folosesti si in Wordpress dar trebuie sa studiezi documentatia: https://jsplumbtoolkit.com/community/doc/home.html#imports, daca este ceea ce ai nevoie din punct de vedere grafic.


  #8

  Mulţumesc.

  După multe teste şi căutări am găsit un modul mai vechi, am încercat să modific, dar, sincer, mă depăşeşte şi mă bate, tocmai de aceea vă cer ajutorul.

  poya

  Am doar o singură categorie în WordPress care se numeşte “Categorie principală”, nu ştiu de unde îmi extrage acel “category”, m-am uitat în cod, dar, degeaba.

  Mă puteţi ajuta, vă rog ?

  Mulţumesc.


  #9

  De atunci incerc sa rezolv si nu reusesc, tocmai de aceea imi permit un up.