Munca in echipa Laravel Frontend-Backend

Buna seara, nu stiu daca am postat in categoria corecta si imi cer scuze daca exprimarea suna putin cam ciudat :slight_smile:

Intrebarea mea vine astfel:
Lucrez de cateva zile cu Laravel si inca sunt la stadiul de documentare si aplicare. Dar pe viitor vreau sa lucrez cu cineva care sa se ocupe de Frontend si nu stiu mai exact cum putem lucra in acelasi timp, deoarece SCSS-ul se compileaza la fiecare save. Citisem ceva despre Vagrant dar informatia este vaga.

Pe langa asta, Laravel este dependent total de bootstrap? Pot renunta la acest framework, si sa adaptez alt framework?

Multumesc!

Nu cred ca este vrun framework de php dependent de vrun framework de css … , esti confuz.Eu am un proiect care foloseste laravel si bulma css in loc de bootstrap.

Poti efectiv face putin magagement, fiecare lucreaza la alta pagina.Nu vad care e problema ca folosesti scss in acelasi timp. Important e rezultatul final, ce intra in app.css in cazul tau.

1 Like

Multumesc frumos, din pricina acestui fapt am mentionat ca sunt la stadiul de documentare :slight_smile:
Am vazut ca la crearea unui poriect vine un folder cu Bootstrap, si am zis sa nu existe vreo problema daca se renunta la el.

Confunzi boostrap.php(fisier) cu boostrap framework,unele framework uri au un fisier care se numeste bootstrap.php la ala nu poti renuntata, in rest daca e vorba strict de framework de css poti renunta.

Yup. Nu poti “renunta” la bootstrap.php.

Dar daca vrei sa scapi preseturi (bootstrap/vue), citeste asta: https://medium.com/@taylorotwell/laravel-frontend-presets-eca312958def

2 Likes