Salutare. Am un server pe care am instalat nginx proxy manager si am nevoie de un tool care sa imi citeasca log-urile. Aveti ceva sugestii?
Gasisem GoAccess, dar din cate am vazut nu stie sa separe host-urile. Le pune pe toate la gramada.
Merci
Salutare. Am un server pe care am instalat nginx proxy manager si am nevoie de un tool care sa imi citeasca log-urile. Aveti ceva sugestii?
Gasisem GoAccess, dar din cate am vazut nu stie sa separe host-urile. Le pune pe toate la gramada.
Merci
Poți să configureze nginx-ul să țină loguri separate pt fiecare vhost și apoi e simplu
Separat le tine, dar in cazul GoAccess nu am vazut posibilitatea de a afisa datele per virtual host. Le citeste separat, dar le afiseaza la gramada.
awk, sed, cat, grep, less? care este problema care incearca sa fie rezolvata? citire, parsing, aggregating? se vrea sau nu api pentru ele? cli sau web? intrebarea este prea abstracta si nu stiu cate raspunsuri de calitate relevante o sa apara.
ca log master, i approve that!
D-aia am si lasat GoAccess ca exemplu. Am nevoie de ceva de genul, doar ca trebuie sa stie multiple v-hosts.
O interfata web (cu chart-uri sau fara, irelevant) in care sa se poata citi usor informatiile.
rulezi goaccess pt fiecare vhost în parte
Meh. Asta ar insemna prea multa risipa de resurse. Tocmai de aceea caut o solutie care sa le poata separa. Cum era awstats, de exemplu. Rudimentar, dar simplu & functional.
GitHub - lebinh/ngxtop: Real-time metrics for nginx server poate asta se muleaza pe cerinte, plug & play. avand in vedere modulul de logging din nginx, se poate face un parser rudimentar foarte usor, cu filtrare sau ce are nevoie, in aproape orice limbaj (scripting/programming)