Daca cineva are un invite, va rog sa fiti generosi
eu am cerut. sa vedem cum e in comparatie cu mailbox, ca aplicatia de mobil de gmail e teribil de inceata
o fi inceata pe aifon.
the struggles…
DATE - Am 3 invitatii pentru Inbox.
Mesaj privat cu adresa de email de Gmail (atentie, merge doar pentru adresa normala, nu Google Apps).
Primul venit, primul servit.
Dupa 2 zile de testat, cam asta e concluzia: client-ul de web e cam neintuitiv, aplicatia de mobil e aproape identica cu Mailbox. Pentru telefon e super ok, chiar o folosesc des, mai des decat clientul normal de gmail. E utila, nu am ce zice dar daca esti power user sincer nu cred ca e pentru tine.
Mie-mi place la maxim ca e facuta pentru maniacii Inbox Zero. Design intuitiv din primele momente desi n-am fost utilizator Mailbox.
Odata cu asta am renuntat la gmail si pe web si pe telefon.
Daca mai aveti invitatii, sunt si eu interesat
Daca mai are cineva invitatii, as dori si eu una. Multumesc.
unde ar trebui sa gasesti invitatiile?
Pe desktop, la hover pe Plusul ala din dreapta jos iti apar niste iconite. Prima de deasupra ar trebui sa fie un bilet auriu.
hmm, inseamna ca n-am.
Nici eu nu vad asta.
Cred ca trebuie sa fii invitat de Google pentru a primi biletul auriu, nu de alte persoane. Pacat.
Am inteles ca invitatiile apar dupa 48 de ore de la ‘deschiderea’ contului. Daca mai are cineva sau daca primiti in zilele urmatoare as dori si eu una (adresa e prenume.nume at gmail).
Am primit si eu 3 invitatii. Are nevoie cineva ?
Da, eu. Email: george punct grigorita la gmail.
Sper ca a ajuns.
Da, am primit, merci!
Si eu si eu tachyean a rotund gmail punct com.
Mi-au trimis si mie invitatie, l-am testat da nu prea ma incanta. Au facut update si la aplicatia gmail pt android cu noul material design. Tot mai misto e gmail clasic conectat la celellalte emailuri prin pop3 si smtp.