Oportunitate participare la cercetare

Salutari tuturor!
Realizez o cercetare adresata persoanelor care studiaza si/sau lucreaza in domeniul IT. Daca aveti putin timp si bunavointa de a ma ajuta cu o completare a acestui chestionar, as aprecia foarte mult. Pentru mai multe detalii, accesati linkul. Multumesc mult!

Prea multe întrebări unde ai de ales între alb și negru. Trebuie și ceva gri… Ctrl+W

1 Like

Buna! Intrebarile nu sunt facute de mine. Sunt facute de cercetatori renumiti din domeniu, chestionarele sunt validate si masoara variabile psihologice specifice, asa ar trebui sa arate :slight_smile:

Cercetatorii aia renumiti isi bat joc de statistica folosind esantionarea ne-reprezentativa? De parca n-ar fi suficient ca o dau in bara cu auto-selectia, trebuie sa mai adauge si altele.

A, am uitat, e vorba de psihologie, bineinteles ca trebuie sa calce in picioare metoda stiintifica: Over half of psychology studies fail reproducibility test : Nature News & Comment

Oportunitate :slight_smile:

Itemii masoara exact ceea ce isi propune instrumentul. Exista nenumarate studii de replicare, intinse pe ani de zile si populatii diverse cu aceste instrumente. Oportunitatea consta in a obtine acces la psiho-educatie bazata pe anumite nevoi/curiozitati. Inteleg ca nu esti de acord cu subiectul deci nu este necesar sa-ti irosesti timpul cu el. Multumesc!

1 Like

Da, exista si Mein Kampf publicat ‘stiintific’.