Pareri host servere dedicate

Vreau sa achizitionez un server dedicat si as avea nevoie de feedback daca aveti experiente cu oricare dintre (sau daca aveti alta recomandare):

romarg.ro
alistaro.ro
hetzner.com
voxility.com

Pot sa-ti spun despre Hetzner ca sunt super ok - nu am server dedicat (doar VPS de peste 3 ani); functionarea este ireprosabila. Nu am avut niciodata nevoie sa apelez la suportul lor.
Preturile sunt mai bune decat ale serviciilor de gazduire din Ro. Cand am apelat la serviciile lor, am facut si niste teste de viteza din Ro catre De - viteza de cateva ori mai buna decat ceea ce avusesem pana atunci fiind gazduit in Ro.

2 Likes

Am auzit lucruri bune despre asta: Server auction - Hetzner Online GmbH

Inca un vot pentru Hetzner. Am cumparat si servere noi (custom si Dell) cat si folosite (Server auction). Toate au fost ok, serviciile ok, raport pret performanta bun. Lucrez cu ei de 10 ani.

Alte recomandări tot din EU ar fi contabo.com

Hetzner. +1 de la mine. Lucrez cu ei de prin 2015. Nici o problema.

Lucrez cu Romarg de ceva vreme si nu am avut probleme. Preturile sunt ok iar serviciile mi s-au parut bune.

Tot de afara, cu preturi bune si hardware enterprise mai este si o firma din Franta, cu 5 DC-uri in Paris dintre care unul antiatomic. Inainte se chemau online.net, acum sunt scaleway.com.

Link pentru sectiunea lor de dedicate:

1 Like

Cateva luni bune (8-10 luni) am lucrat cu CHROOT, nu am avut probleme și îi recomand cu mare drag!
Recomand și mxhost pentru servere.

Grija cu serverele de afara, va inchid oricand de pe o zi pe alta daca va reclama cineva ca serviti continut cu copyright. (la forumuri, retele sociale, stocarea datelor de la alti utilizatori e riscanta ca nu stii cine ce incarca) Aici ma refer la SUA, Germania, Franta, Anglia in special.

Eu folosesc intovps de 2 ani cred. zero probleme. ei ofera doar vps-uri, dar daca vrei neaparat dedicat vezi hosterion.ro. e firma care detine si intovps. stiu ca era si cineva de la ei aici pe forum dar nu-mi amintesc userul

1 Like

El

cc @adrian-a

Mulțumim de recomandare @andreif .

@IceRidder pe Hosterion găsești dedicate managed sau unmanaged și VPS-uri managed. Pe IntoVPS sunt VPS-uri unmanaged.

Anunță-mă dacă te putem ajuta.

Cand spui ca vrei sa achizitionez server dedicat te referi la faptul ca vrei sa-l cumperi si sa-l pui in colocare undeva sau ca vrei sa inchiriezi un server dedicat de la un provider de hosting. Sunt 2 lucruri diferite cu probleme si costuri diferite.

Daca vrei ceva profi incearca OVH.com infrastructura perfecta si interconectare impecabila. Hetzner este ok dar esti in zona low cost ca si preturi si servicii. Noi avem 10 servere de la ei in diferite datacentere si cele din Finlanda pica din cand in cand (cred ca au probleme de datacenter). Contabo este ok pentru dedicate dar nu recoamand pentru VPS.

Daca vrei sa cumperi gasesti second servere foarte bune de la Leader Electronics care sunt in EU sau servere excelente ca pret si performante de la Bargainhardware.co.uk ( cu mentiunea ca este mai complicat sa cumperi de la ei daca vrei pe firma acum ca nu mai sunt in UE).

Pentru colocare it recomand Voxility (doar daca vrei spatiu de minim 10U), Alistaro sau BTstelecom.

2 Likes