Parteneriat dezvoltare @ microlending

Buna, sunt in cautarea unui partener pentru finalizarea unei platforme de microlending @ start-up fintech. Am inceput acest proiect cu un dezvoltator, dar care a trebuit sa renunte din motive personale, astfel ca mi-a cedat toate fisierele php la care a lucrat. Am nevoie de un web developer care sa continue ceea ce a inceput respectiva persoana. Proiectul este dezvoltat in craftCMS, mai fiind nevoie de maxim o saptamana de lucru.

In ce consta platforma de microlending? Odata cu recesiunea din 2007, sistemul bancar a devenit reticent cand vine vorba de finantarea firmelor, fiind nevoie de creditarea alternativa. In Romania lipseste cu desavarsire o asemenea creditare, ceea ce reprezinta o problema pentru un stat care sufera din cauza lipsei capitalului.
Prin intermediul acestei platforme, antreprenorii isi pot depunde un dosar de finantare, care mai apoi va fi analizat. Iar de aici procesul decurge normal, ca in cadrul unei institutii bancare, doar ca va exclusiv online. Mai multe detalii vor fi oferite in privat.

Salut,

discutam maine la telefon, ti-am lasat mesaj pe privat.