Parteneriat pentru teme de WordPress

wordpress
javascript

#1

Buna, DevForum.

Putin despre mine: Ma ocup de absolut tot, inafara de cod, cand vine vorba de un proiect (web apps), inteleg modelele AGILE si sunt pro-optimizarii oricarei activitati dintr-un business.

Nisa mea sunt temele de WordPress. In 3 ani de activitate, am strans 20,000 de vanzari, propriile shop-uri si parteneriate.

Problema mea este urmatoarea. Pot sa produc un numar urias de design pentru teme de WordPress de o inalte calitate (Nu vorbim de temele de pe themeforest care au calatorit inapoi in 2009), cu toata suita de marketing, insa nu am un numar suficient de developeri. Am un success track destul de bun, pentru ce am facut.

Momentan, lucrez cu 3 developeri, 2 dintre care lucreaza pe ce urmeaza sa expun putin, e sub-nisa lor, insa nici ei nu pot sa tina pasul cu cat as dori sa fac.

Simplu, doresc implementarea unui sistem [word before: e posibil, am schitele la el complete si am facut double-check cu developerii care il scriu pentru nisa lor] de creeare a temelor intr-un mod rapid si scalabil pentru echipe mai mari, insemnand ca developerul nu mai trebuie sa fie batut la cap cu fiecare mica chestie.

Caut un partener. Acum vine partea mai urata -

Majoritatea oameniilor nu sunt seriosi, nu doresc interactiunea cu cineva care stie ca are alte lucruri de facut, eu sunt un “go super hard or go home”, activez pe mai multe proiecte pe care le detin si care sper ca intr-o zi o sa creasca, dorm putin si nu prea mananc, ma gandesc tot timpul la ceea ce fac si-mi place cateodata shaorma de la Mado, deci sunt om, dar timpul e scurt.

Acel sistem nu e un proiect mare, ba din contra, insa necesita putina rabdare. Daca nu esti motivat serios, nu-mi scrie. O spun direct, muritul drive-ului sau “boss, am fost la frigarui” nu merg cu mine si rezulta intr-un instant shut-down. Sunt foarte relaxat, insa decat sa fac o treaba de mantuiala, daca o fac, mai bine inchid relatia si ma duc in fata.

Totul e facut in ritm profesional, cu versioning, layere de deadline-uri, hit-points pe proiect, colaborare, project management, pentru eficienta maxima.

Pe scurt, ascult si eu Salam la bascanie si-ti mai trimit un link-altul, sa radem, dar facem treaba.

Portofoliul tau ar trebui sa includa cunostinte bune de HTML/CSS/JS/WP (Visual Composer, WooCommerce, Custom Plugins).

De altfel, si eu scriu cod, cand imi permite timpul, deci poti sa-mi zici cat de mandru esti de generatoarele alea, ca te-nteleg.

Beneficiile, care o sa fie dovedite daca ajungem sa discutam, sunt, sa n-o batem ca si cum nu conteaza:

  • O caruta de bani
  • Posibilitatea de a duce Theme Dev-ul la urmatorul nivel de scalabilitate, pe care nu l-am vazut la niciun brand.
  • Un share scheme care e benefic tie in short-term, ca motivatie si fair pentru amandoi, in long-term.

Inteleg ca mesajul e criptic, fara vreo dovada, dar ce folos ar fi fost sa pun link-urile aici, pana la urma? Sunt o persoana privata si nu imi place sa am un back-link pe google la asta, toate link-urile si ideile o sa fie prezentate dupa ce discutam putin.

Daca crezi ca esti in pozitia sa iei un “leap of faith” si ai lucrat cu temele de WordPress, trimite-mi un mesaj pe forum cu email-ul tau.

Spor.


#2

Se cauta specimen reprezentant al homo sapiens exceptional pentru ceea ce-am scris mai sus, nisa general-purpose.

De precizat ca nu trebuie neaparat sa stiti WordPress, dar PHP trebuie sa fie stiut ca pe propriul buzunar.