Pasionat de electronică? Uite un magazin de unde poți cumpăra chestii! 🔌

Știu că @mirceaciu era pasionat de automatizări și sunt convins că mai sunt și alții, așa că am făcut o treabă ce s-ar putea să vă placă: utilizatorii devforum.ro au 10% discount pe clește.ro.

Voucherul este devforum10cleste și ar trebui să fie valabil doar pentru cumpărătorii veniți de pe forum și, momentan, este valabil pentru primii 30 de cumpărători.


Mi-am luat zece piezo și vreau să fac un soi de tobe MIDI (sau mă rog… ce o ieși :smiley:) dar tot amân cumpărarea unui arduino, tot zic că „mâine” de vreo două săptămâni. Poate că mâine fac comanda! :troll:

17 Likes

Faci si un instructable pe tema asta cand o sa faci tobele alea? :)) Am vrut sa fac ceva de genul asta pentru proiectul de licenta (sau disertatie, nu-mi mai aduc aminte)

1 Like

Ahaha. Sigur voi scrie, ori aici ori pe blog :smiley:

Resurse relevante găsite până acum:


Cea mai mare provocare este: cum procedez cu piezo? Unde le montez? Am găsit câteva sugestii cum că s-ar preta foarte bine mouse pad-uri. Dar mi-ar trebui vreo zece pad-uri pentru asta, iar cel mai ieftin mousepad e 2-3 lei. Și e și subțire :smiley:

Prin urmare, am stat și m-am gândit că s-ar preta mai bine o saltea de yoga (ceva de genul): e și mai ieftin, iar materialul e și mai gros decât orice alt pad. Om vedea.

1 Like

Este limitata oferata (in afara de primii 30)? Luna asta nu mai am buget dar am nevoie de ceva componente pentru un proiect.

1 Like

Din câte știu eu, nu este nici o limită în valoarea comenzii. :slight_smile:

1 Like

Interesant domeniul cleste.ro :slightly_smiling_face:

Si eu lucrez la un proiect de 2-3 saptamani … sigur o sa am nevoie de ceva

1 Like

Hehe … Eu am comandat de cateva ori de pe Cleste . Cuponul asta vine perfect in ajutorul meu :smiley:

1 Like

@iamntz e bine de stiut, au preturi ok.

Transport gratuit la toate comenzile de peste 49 lei, not bad.

Peturile sunt chiar foarte ok. Oare cunoasteti un site de genul si pt. echipamente/accesorii retelistica? Implicit partea de scule.

Oaierless :grin:

3 Likes

Very very catchy name. Dar un magazin rumeno mai dotat dpdv al retelisticii? Gen: http://etelecom.ro?

Vezi wifimag.ro.

2 Likes

am luat un RPI 3B+ sa fie primit comisionul, la 160 lei e mai ieftin ca de pe amazon.de, unde de regula sunt super ieftine si vin in 3 zile

6 Likes

Am mai gasit un magazin cu acelasi profil si destul de variat ca si produse: https://www.dipolnet.ro/

2 Likes