Pentru canapeliști, ce canapele mai aveți?

Cum nu toată lumea are stare să lucreze mereu de la birou, sunt sigur că sunt pe aici oameni care (mai) lucrează de pe canapea. Ce aveți, ce recomandați? Link-urile sunt binevenite.

1 Like

Eu am un vis cu lucratul de pe un sezlong, la umbra unui palmier pe o insula tropicala. Canapeaua e un inceput totusi. :grin:
(avem cumva digital nomads pe aici?)

1 Like

Bună întrebare, și eu sunt interesat.

Am nevoie și eu de o canapea de dormit zilnic și mai multe persoane în casă decât camere.

Un pat întreg nu are loc să stea deschis non-stop și mă gândeam la un pat rabatabil, dar este și scump (>10.000 lei) și nu știu cât de reliable pe termen mediu/lung.

Deci cumva canapeaua ar rămâne o soluție potrivită zic eu :man_shrugging: Dar nu știu ce să aleg :sweat_smile:

1 Like

Eu am luat de la Euromobila atat canapea cat si pat. Sunt solide, am confirmarea si de la cei care m-au ajutat sa le desfac si sa le duc in alta parte cand m-am mutat.

Eu sunt fan mobila Dalin. De aproape 10 ani rezista eroic un coltar model Amsterdam in sufrageria din Ro, folosit zilnic, cu copil mic in casa care l-a folosit pe post de săltăreață primii 5 ani.

1 Like

Ba, eu am luat una cu perne de puf. O galagie de bani. Greu gasesti canapele comfortabile, care nu-s tari. Problema ei e ca am copii. M-am saturat de daramat forturi si asezat perne.

1 Like

Daca iti trebuie tie ia un La-Z-boy

1 Like

Eu am o canapea coltar.
Nu am lucrat pe ea (ca as reusi cu brio sa adorm), dar este confortabila si destul de spatioasa.

Recomandarea ar fi daca mai vrei sa ai spatele intreg si in viitor sa nu lucrezi de pe canapea :slight_smile:

5 Likes

Am șezlong si il mai folosesc, dar rar.
Palmieri nu am. Ce vezi luminat acolo sunt niște răsaduri de roșii.

Stiu pe cineva care dupa ce a lucrat un an - doi doar din pat, fie in pozitia culcat, fie rezemata cu spatele de perete, care a dezvoltat o spondiloza foarte urata, ce-i provocau foarte mari dureri de cap, incat medicii au fost nevoiti sa-i puna guler cervical.

Aham :stuck_out_tongue: Cum zici tu.

1 Like