Php foreach data - inserare in sql


(KTS) #1

Această postare a fost marcată de către comunitate cu marcaj de avertizare și a fost ascunsă temporar.


(cosmos) #2

Pai normal ca nu merge. $iframe in adara acelui foreach este o variabila care nu are nimic special. Si daca te uiti tot in manual, asa se folosește.

In cazul tau, nu ai acea metoda pt $iframe.

http://php.net/manual/ro/control-structures.foreach.php


Bonus
Aici merge


(KTS) #3

Această postare a fost marcată de către comunitate cu marcaj de avertizare și a fost ascunsă temporar.


(Ionuț Staicu) #4

Ai deschis un subiect de 200 cuvinte în care efectiv nu ai putut înțelege dacă problema ta este de la cURL, de la DOMDocument sau de la mySQL (plot twist: problema era, de fapt că tu voiai să folosești o variabilă definită în foreach în afara blocului)! Iar așteptările tale erau ca restul oamenilor de aici să îți înțeleagă problema din 2-3 bucăți de cod formatate greșit (sau deloc) și o exprimare ambiguă.

Iar @Cosmin_Popescu, în nemernicia lui, a îndrăznit să-ți sugereze să te uiți în manual, să înțelegi cum funcționează loop-urile! CUM A ÎNDRĂZNIT???


Aici greșești. Este un forum unde vrem să învățăm unii de la alții. Mură-n gură nu te ajută cu nimic. Dar chiar și-așa, este al patrulea sau al cincilea cont făcut de tine, în ciuda suspendărilor primite.

Dar, pentru că noi suntem răi și nu te ajutăm, permite-mi să-ți dau câteva sfaturi pentru alte forumuri (sau pentru următorul tău cont, cine știe?), poate vei avea mai mult succes:

  1. Acordă puțină atenție formatării codului. Zero indent, zero formatare. Codul inline? La fel, zero formatare. De treaba asta scăpai dacă acordai un minut citirii unui ghid: Cum să ceri ajutor pe forum?
  2. Elimină bucățile de cod neesențiale. În problema ta, ce rol avea funcția cURL? Ce relevanță are?

Știu, aveai nevoie acum de ajutor, era super urgent, nu aveai timp de prostii, dar dacă tu nu respecți timpul celor de la care aștepți ajutor, de ce te-ar ajuta cineva?


Cât ar fi durat să elimini encodingul greșit? 10 secunde? 20?


(KTS) #5

Nu e nevoie de alt cont, nu voi mai intra aici cu siguranta ! :wink: succes in continuare !