PHP GET post id

Salut!
In pagina post.php am

postID = $_GET["id"];
$sql  = "SELECT * FROM posts  WHERE id= '$postID'";

Pentru a vedea o postare trebuie sa adaug post.php?id=x
Se poate face cava pentru a inlocui ? cu / ?
Vreau sa fac acest lucru deoarece unele retele de socializare nu imi ia ?id=x cand distribui o postare

Da, poti sa faci ceea ce doresti. Se cheama “url rewrite”, cauta pe Google si vei gasi o gramada de subiecte pe tema asta.

Vezi insa ca in codul de mai sus ai o problema mare de securitate. Nu se trimit niciodata direct intr-un query variabile venite din exterior pentru ca se poate face SQL injection.

2 Likes