PHP: Undefined index warning

Warning:
image

Cod:

session_start();

  $result = $pdo->prepare("SELECT id FROM users WHERE username = :username");
  $result->execute(
      array(
          ':username' => $_SESSION['user']
      )
  );

  while ($row = $result->fetch(PDO::FETCH_ASSOC))
  {
      $_SESSION['id'] = $row['id'];
      var_dump($_SESSION['id']);
      $_SESSION['mod'] = $row['moderator'];
      var_dump($_SESSION['mod']);
  }

Am făcut și debugging, id-ul îl încarcă bine, exceptând moderator-ul.

Am cateva intrebari pentru tine:

  1. intelegi ce face codul pe care l-ai postat? imi pot explica pas cu pas?
  2. intelegi ce semnifica eroarea afisata? stii in ce situatii apare?
  3. pe google nu ai gasit nimic care sa te ajute?
2 Likes

Am rezolvat :slight_smile: Am uitat să pun că extrag și moderatorul.

Înțeleg codul, erorile, am căutat și pe Google, ideea e că nu prea am experiență cu PHP-ul (am în alte limbaje însă)… ideea e că o să am nevoie de o săptămână de acomodare, până mă voi obișnui…

Stii care e partea frumoasa la toate aceste subiecte create de tine? Esti singurul care pune intrebari, ai spus clar ca esti la inceput de drum, insa, serios, problemele intampinate de tine pot fi rezolvate foarte usor daca incerci o clipa sa intelegi despre ce-i vorba.

3 Likes

@Kingsley, te rog fii atent. Este aiurea sa creezi topicuri pt o amarata de eroare.

trebuie doar sa fii atent

aceste topicuri ma fac sa inteleg ca nu prea intelegi ! :slight_smile:

2 Likes

Permite-mi sa ma indoiesc ca intelegi si codul si erorile. Problemele intampinate de tine nu tin de experienta cu PHP ci de atentie si lenea de a intelege ce se intampla si de a te documenta.

2 Likes