Platformă hardware/software pentru înregistrarea vizitatorilor prin scanarea documentelor de identitate

Am primit o invitație interesantă pe care, din păcate, nu o pot onora. Așa ca postez aici anunțul în speranța că unuia dintre voi îi va surâde proiectul.

Tip proiect: freelancing.
Limbaje programare: urmariti in link-urile oferite la sectiunea SDK (C++, Java etc)

  1. Trebuie realizata o platformă hardware/software pentru înregistrarea vizitatorilor prin citirea documentelor de identitate (buletin, carte identitate, pașaport, permis conducere).
  2. Informațiile privind documentele de identitate trebuie să fie asociate cu semnătura olograf a solicitantului, înregistrată electronic pe un dispozitiv dedicat, corelată cu data și ora intrării.
  3. Platforma hardware pentru înregistrarea vizitatorilor prin citirea documentelor de identitate trebuie să aibă în componență minim scanner-ul de documente de identitate și tableta grafică pentru semnături…
  4. Scanner-ul de documente de identitate trebuie să permită detectarea și scanarea automată și instantanee a documentului introdus în aria de citire în format tip full page, a oricăror documente de identitate, inclusiv OCR - Optical Character Recognition pentru CIP-uri și contactless RFID, orice tip de buletine, pașapoarte, ePașapoarte, documente și cărți de identitate, documente de călătorie contact/contactless, legitimații cu benzi magnetice și CIP, etc.
  5. Aplicația software pentru înregistrarea vizitatorilor trebuie să fie integrată pe baza kit-urilor SDK ale scanner-ului de documente de identitate și ale tabletei grafice pentru semnături, astfel încât să permită asocierea automată a datei și orei cu documentele de identitate scanate și cu semnătura persoanelor care solicită accesul în obiectiv.
  6. Aplicația software pentru înregistrarea vizitatorilor va permite generarea rapoartelor cu informațiile despre data, ora și identitatea și semnătura persoanelor care au solicitat accesul în obiectiv.

Echipamentele hardware care se pun la dispozitie:

https://adaptiverecognition.com/doc/id-scanners-readers/osmond-l-and-r-id-scanners-with-usb-interface/#software

Pentru detalii, dm.

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.