Platforma marketplace - recomandari

Hello! Am in plan sa lansez o platforma multivendor (trebuia s-o fac mai demult asa ca sunt stransa cu usa) si nu stiu ptr ce sa optez.
recomandari? eventual cine poate oferi si suport, setari etc
Am instalat deja opencart dar n-am gasit pe cineva care stie sa lucreze cu opencart marketplace. Toti pe care i-am intrebat stiu sa lucreze doar cu magazine online, nu si platforma multivendor.
Nu tin neaparat sa fie opencart de asta intreb. Sper sa ma ajutati. thanks!

Am folosit pentru un client Dokan. Nu au fost necesare prea multe customizări, practic a fost un install & forget. Merge OK pentru clientul meu (~100 vendori, fiecare are max 50 produse, < 10.000 unici/zi, 50-100 comenzi/săptămână).

Nu știu dacă l-aș folosi pentru proiecte mai mari, dar cred că pentru un MVP ar putea să meargă.

Sylius Plus are optiunea de multi store, e posibil sa fie ce-ti trebuie tie fiindca fiecare vendor are propria lui interfata.
Poti sa arunci o privire acolo.
Eu il recomand fiindca este o minunatie de framework/ecommerce-app si poate fi customizat si foarte usor si folosit exact asa cum e.

Multumesc Ionut. Proiectul meu va avea in timp peste 5.000 de vendori (cu probabil max 100 de produse fiecare). Ar mai fi asta o solutie? Plus ca voi avea nevoie de APi interfata de curier.

Nu știu dacă mai e o soluție bună; eu unul parcă n-aș face magazin cu 50.0000 produse pe WP.

Integrarea cu API-uri externe nu este o problemă, dar modul în care WP ține datele s-ar putea să fie la un asemenea volum.

1 Like