Portare localhsot

Salutare, am incercat sa mut un proiect de pe Xampp Windows, pe Xampp (lampp) pe OSX, toate bune si frumoase, dupa ce import baza de date si ma duc pe interfata de login, am numai erori in header.

Totul merge perfect pe xampp windows, iar pe osx crapa.

Any ideea? Multumesc.

Statement failed
Notice : Undefined variable: result in /opt/lampp/htdocs/auth/authorize.php on line 137

Warning : mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /opt/lampp/htdocs/auth/authorize.php on line 137

Notice : Undefined variable: result in /opt/lampp/htdocs/auth/authorize.php on line 138

Warning : mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /opt/lampp/htdocs/auth/authorize.php on line 138

Pe Windows nu aveai error_reporting activat. Pe mac este => ai acele erori.

Nu te lăsa păcălit, erorile alea existau și pe Windows, doar că erau suprimate. Cu siguranță apar în logs :slight_smile:

Cât despre cum să le rezolvi, aș putea spune că sunt rezonabil de explicative.

2 Likes

Aparent sunt un idiot, poate din cauza oboselii. Am exportat de pe Windows baza de date, cu un nume asemanator si cateva ore bune m-am chinuit sa vad de ce nu functioneaza, bazele de date fiind asemanatoare ca arhitectura…

Am exportat baza de date corecta si acum functioneaza cum trebuie.

Trebuie sa iau o pauza :)))

Multumesc frumos pentru ajutor!

1 Like