Problema Bluetooth Galaxy A22 4G

I-am cumpărat soției un Galaxy A22 4G de câteva luni și are o problemă la Bluetooth: nu stă pornit. Dacă îl activez stă pornit ~5 secunde după care blink-uie - se dezactivează și se activează imediat înapoi, și tot așa, tot la 5 secunde. Se conectează la alte device-uri, “funcționează” corect în acele 5 secunde, dar este inutilizabil din cauza acestui blink tot la 5 secunde.
Am încercat tot ce scrie despre problemele comune cu BT pe net: reset network settings, clear BT cache, restart. Tot ce nu am făcut este un reset general. Este ultimul resort înainte de garanție.

Ce aș vrea să fac este să obțin o eroare care să îmi sugereze cauza. O aplicație care să îmi dea un log de funcționare sau ceva. Idei? Ați mai întâlnit problema asta?

Vezi daca nu e pus in power saver mode, altcumva garantie. A22 e o chinezarie de la Samsung.

Încearcă toți pașii de aici (inclusiv ultimul :smiley: ): Bluetooth device won't stay connected to Galaxy phone or tablet.

Revin cu soluția pentru că mi se pare esențial să știe și alții care vor păți așa. Chiar înainte să dau reset to factory settings mi-a sărit în ochi că pe lângă reset network settings și reset data to factory mai este și Reset all settings și l-am încercat ca ultim resort înainte de hard reset. A funcționat. Se pare că este un bug în modul în care Smart switch transferă configurația de pe un telefon pe altul.

1 Like