Problema cu addWelcome in Firebase

Salut, am o functie addWelcomeMessages care ar trebui sa afiseze o notificare cand un user nou isi face cont in aplicatie.

Modulul arata cam asa:

const functions = require('firebase-functions');
// Import and initialize the Firebase Admin SDK.
const admin = require('firebase-admin');
admin.initializeApp();

// Adds a message that welcomes new users into the chat.
exports.addWelcomeMessages = functions.auth.user().onCreate(async (user) => {
  console.log('A new user signed in for the first time.');
  const fullName = user.displayName || 'Anonymous';

  // Saves the new welcome message into the database
  // which then displays it in the FriendlyChat clients.
  await admin.firestore().collection('messages').add({
    name: 'Firebase Bot',
    profilePicUrl: '/images/firebase-logo.png', // Firebase logo
    text: `${fullName} signed in for the first time! Welcome!`,
    timestamp: admin.firestore.FieldValue.serverTimestamp(),
  });
  console.log('Welcome message written to database.');
});

Problema este ca nu imi arata notificarea. In consola din browser nu primesc nicio eroare. In logurile din Firebase functions am eroarea asta:

Aveti idee de la ce poate fi?

Later edit: am versiunea de Node 12.18.4

Pace

Nu am lucrat cu firebase, dar ce versiune de nodejs ai?
Ca in mesajul de eroare zica tre sa fie minim 10

Am versiunea 12…

Eoarea se referă la versiunea node.js de pe instanța de cloud, nu la versiunea locală. Se poate seta în package.json, găsești toate detaliile în documentație - https://firebase.google.com/docs/functions/manage-functions#set_nodejs_version

2 Likes