Problema tastatura MacBook Pro

Salutare, de cateva zile am o problema enervanta pe un MacBook Pro 16", dupa 30-60 de minute de utilizare, tastatura incepe sa apese aiurea anumite taste.

Am verificat cu Keyboard Viewer si intradevar, unele taste se poarta ca si cum cineva tine degetul apasat pe ele, insa de fiecare data par sa fie altele.

Initial am crezut ca a luat-o razna vreo aplicatie, am facut un fresh install de Big Sur cu Internet Recovery, problema persista.

Ati mai patit ceva similar ? Thanks.

Pe 16 inch s-a rezolvat problema cu tastatura, n-am auzit pe nimeni sa fi avut problema ta. N-a fost afectat de lichide ?

Eu suspectez ca ti s-a umflat bateria si de aceea apasa aiurea. Nu ai tastatura externa cu bluetooth ?

din cate stiu eu , e o problema cunoscuta la modelele 2016 + I've got some bad news. - YouTube la al meu mackbook air nu e problema asta , vezi rezolvari pe youtube , problema poarta numele de " keyboard ghosting "

Nu am varsat nimic, all good la capitolul asta. M-am uitat si la baterie, totul ok si acolo, ma gandesc ca e cam devreme sa inceapa sa se umfle.

Am tastatura externa, dar pe termen lung nu vreau sa depind de ea.

Mersi de tip, nu stiam ca e incadrada asa problema, arunc o privire.

Patit si eu dupa ce am varsat lichide. Problema a aparut la luni distanta totusi.
Rezolvare: schimbat top case. Cost: 2000 lei la noumax

Tu zici ca ai modelul de 16”. Problema aia, pe care au recunoscut-o si se repara gratis (la istyle de ex) e pentru modelele mai vechi (e gratis in 4 ani de la data cumpararii).

Am dus un late 2016 si l-au reparat, nu mai sunt probleme cu el (dar il si folosesc mai putin de atunci). Initial problemele au aparut cam intr-o luna de folosire.

Cu asta de 16” nu am avut deloc probleme.
Din ce stiu nu ar fi cuprins in lista de defecte cunoscute, dar cauta pe net, gasesti info astea (apple repair program).

E cam devreme sa fie probleme cu bateria.

Edit: daca are liquid damage (indicatorii aia se pot inrosi si din alte cauze, nu neaparat de la lichid, ci si de la umiditatea aerului) e posibil sa refuze reparatia, si atunci va trebui sa platesti. Pentru cazul asta ii recomand pe irestore.ro.
(am mai zis de ei pe forum, nu am alta legatura cu ei in afara de faptul ca sunt multumit (mac pro 2010 schimbat tastatura + baterie si iphone 6s schimbat display). Probabil ca nu folosesc piese OEM, ca … de unde!?, dar merg perfect.

Am cautat inclusiv pe forumurile Apple (asa am aflat de Keyboard Viewer), din pacate nu am prea gasit informatii.

Singura solutie pe care o mai vad in momentul de fata este sa duc laptopul la un specialist sa-l desfaca si sa arunce o privire.