Probleme cu Apple developer program

Va salut,
Sper sa nu fie off topic, insa de aproximativ 2 saptamani încerc sa îmi fac cont de dezvoltator apple. Problema este după ce încerc sa fac plata. Adaug datele cardului și îmi apare o pagina de succes în care este specificat ca în 2 zile lucrătoare se va procesa plata, insa bani nu imi sunt luați de pe cont, iar în contul de Apple developer nu se schimba nimic, îmi apare în continuare sa fac plata. Am încercat de 3 ori însă acelas rezultat. Va rog dacă ați trecut prin aceeași experienta sa ma ajutați și pe mine. Va mulțumesc anticipat!

Am avut și eu acum câțiva ani problema asta. Încearcă cu alt card/sună la bancă să nu ai vreo restricție, altfel dă-le un mail.

Incearca apple support?

Dureaza cateva ore, maxim o zi sa iti proceseze cardul. Foloseste un card emis de o banca din Romania, nu Revolut sau alte bombe.

Folosesc card de la Transilvania. Problema e ca nu imi procesează plata. Am făcut adăugat datele de plata saptamana trecuta și nimic.

Le-am dat email și le-am explicat situația, aștept răspuns

Ai aplicația BT Pay/BT24 ? E posibil să trebuiască să confirmi tranzacția în aplicație/pe link-ul din SMS (100% trebuie mai bine zis). E posibil și ca Apple să nu redirecteze spre site-ul BT pentru confirmare și atunci nu ai ce face (sau îl deschide într-un pop-up blocat de browser). Poți folosi un card care permite confirmare direct din aplicația pe telefon.

La Raiffeisen toate tranzacțiile se confirma din aplicația Smart Token.

Am aplicatia bt pay, iar de obicei când fac cumpărături online primesc un cod de confirmare, insa de data asta nu primesc nimic și nici banii nu mi ia de pe card.

O soluție ar putea fi să ceri sa îți ridice temporar limita la tranzacțiile fără confirmare peste suma cerută pe Apple Pay. Dar va trebui să faci asta mereu când trebuie plătit ceva.

Eventual adăuga cardul în Apple Pay înainte de developer program și plătește cu Apple Pay.

Cred că poți schimba limita și tu din BT24/NeoBT/BTPay

Am adăugat cadrul în contul meu de Apple id de pe macbook și am făcut plăti pe app store (am cumpărat aplicații). Dar acolo a mers totul ok.

Daca nu îți cere codul cvv, trebuie sa schimbi limita pe card pentru tranzacții fara cvv. In mod normal e 0. Pățeam asta pe amazon.