Proiecte Angular/Ionic/Backbone

Hello dragi utilizatori ai forumului.

Vin dintr-un domeniu total diferit, dar de 2 ani, invat incontinuu in ale front-end-ului.
Exista printre voi echipe care lucreaza folosind si aceste 3 tehnologii? (Angular/Ionic/Backbone)

Caut sa lucrez part time sau pe proiect, iar momentan stiu doar aceste 3 tehnologii de frontend si as dori sa lucrez la ceva mai serios, nu am pretentii banesti pentru inceput, pana demonstrez capabilitatile.

Pana acum, am facut doar 3 proiecte (personale) in Angular, din care 2 folosind si Ionic (ultimul aici -> https://github.com/Wydder/MoneyTracker ), iar la servici lucrez cu Backbone.js la o aplicatie enterprise pentru un grup de firme din Germania, sunt junior de 3 luni, dar prind repede :smiley:

Sau daca nu, sa-mi dati cateva idei, unde pot face experienta cu Angular? :smiley:

Github: https://github.com/Wydder
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mosicabogdan/

Multumesc pentru timpul acordat :smiley:

remove la console.log-uri :smiley: - ai destule peacolo :-s. Eu ca si client daca as fi vazut asta nu te-as angaja. Ia-o ca pe un feedback si nu o zic din rautate.

1 Like

Daca mergem in aceeasi directie de “code-review” :

  1. Foloseste HttpInterceptor ca sa adaugi headere la requesturi. Declari aceeasi variabila headers peste tot (poate ar fi folositor o clasa Utils?)
  2. Urmareste o structura de fisiere care se mai gaseste si in alte proiecte de Angular [cred ca pana si tutorialul lor oficial are aceeasi structura] (de exemplu : creeaza un folder ‘shared’ pentru chestiile comune [src/app/common-components, src/app/classes, … no-no] - chestii de code styling dar dau bine cand te uiti pe cod.
    2.1 Add new btn component - pare sa fie o chestie shared pe care tu o declari langa toate celelalte componente “mai mari”

Experienta cu Angular o faci din proiecte personale de genul asta (daca nu lucrezi Angular la munca) si citind articole din domeniu (vezi blogul Angular In Depth) care te invata chestii…pe care mai apoi sa le aplici la proiecte noi (sau macar sa faci code-refactor la ceea ce ai facut deja [ngrx de exemplu]).

2 Likes

Multumesc pentru sfaturi :smiley: , accept de oricare, nu fac decat sa fie constructive, iar eu sa devin mai bun. Nu am facut postarea in ideea asta, dar ma bucur ca cineva chiar s-a uitat peste. Nici client nu caut (momentan) :smiley: , doar sa gasesc o echipa, unde pot face si eu cateva task-uri, stiu ca nu e usor, dar de undeva trebuie sa incep, pana una alta am sa mai lucrez la cateva proiecte personale :smiley: