Recomandare casti on-ear / over-ear

Salut!
As vrea si eu sa imi cumpar niste casti on-ear sau over-ear la un buget de maxim 400 de lei. As vrea ceva care pot sa le folosesc si cand ma joc si cand ascult muzica. M-am uitat pe internet si am auzit ca cei de la Sony,Audio-tehnica,Sennheiser,Razer si Skullcandy au niste casti foarte bune(din ce am auzit). Castile pot fi si bluetooth, dar sa aiba si optiunea wired cand nu mai au baterie.
Produsele de care am auzit ar fi:

  1. Sennheiser HD 4.40 BT
    2.Skullcandy Venue
    3.Razer Kraken 2019

Ce imi recomandati?Ce brand?Model?
Poate sunt si alte produse mult mai bune.

Cel mai bine, e sa te duci si sa le testezi, cu mana ta (sau cu urechele tale :smiley: ). Poate ceva mai ieftin ti se va parea mai bun si invers ceva scump iti va parea mai rele. Am facut prostia asta de a comanda, asa. De atunci ma starui, daca am posibilitatea sa testez cum se portivesc, cat is de comode, etc.

Vezi și discuția de aici: Căşti in-ear vs over-ear vs over-head

Am pe cele de la sennheiser si sunt foarte multumit de ele pentru banii pe care i-am dat. Btw vezi ca azi de BF sunt vro 200 lei de la 400 lei.
Am avut razer kraken (nu mai tin minte ce an dar probabil sunt vro 5) si dupa cam 2 ani a inceput sa se cojeasca buretele ala.

Pad-urile sunt consumabile în majoritatea cazurilor. Chiar dacă nu se tocește, se tasează buretele și tot trebie schimbat. Găsești pe ebay la 1-2-3$ :slight_smile:

Mai grav este că la ATH50 mele că s-au rupt ambele furci și … mi-au dat e furcă până le-am reparat. (e problemă comună, dar rezolvarea arată ca naiba).

1 Like