Recomandare imprimanta

Salut,
Ma tot uit de o imprimanta hp 135w. E laser, e mica, e wireless, e multifunctionala si avea un pret decent 600 lei)
Acum, ori nu e pe stoc, ori costa 1300 lei.
Aveti o peopunere cu caracteriatici similare la un buget <700 ?
Va multumesc

Nu pot să-ți recomand un model anume, dar când alegi, uită-te cât costă consumabilele (alea originale vs alea compatibile). Eu am un HP care are cartuș de 400 lei (original) vs 30-40 lei (compatibil)

De exemplu, asta ar fi următoarea pe listă și cu acest cartuș te-ar ocsta 0.01 lei/pagină printată :slight_smile:

3 Likes

Eu am un HP Envy 5030 si in loc sa cumpar cartusele am ales versiunea cu subscription de 2E pe luna si imi livreaza la usa.

eu am un epson l3110 si sunt foarte multumit de ea.
am dat 700 lei pe ea si o folosesc pentru sublimare, imprimarea textilor :smiley:
o recomand!

Am luat acum jumatate de an un Brother DCP-1610w. Merge 100% fara nicio problema. Prin wireless pot printa fara probleme de pe tableta, laptop si smartphone. Inca mai am toner-ul initial desi tonerele third party sunt super ieftine. Totusi, daca as fi stiut as fi luat una full duplex (adica sa printeze ambele pagini de pe o foaie deodata).

Apropo de imprimanta, cautam acum vreo 2 ani una pe care sa o poata lua un agent pe teren si sa tipareasca prin bluetooth. Am luat un HP, care s-ar putea modifica pentru alimentare la 12V, dar ce sa vezi: reclama fake, bluetooth se folosea doar pentru a configuraa setarile de wifi cu telefonul. Mama lor de nemernici ca nu spuneau “nu se poate tipari prin bluetooth” ci doar ca “are bluetooth”.