Recomandare Sezlong? +Review-uri false emag

AS:
M-au spart astia de la emag cu review-urile false.
Am intrat spre exemplu pe produsul asta, un sezlong gonflabil ce parea sa fie decent.
6 Review-uri de 5 stele si unul de 3. Alea pozitive nu prea bat la ochi din prima dar m-a mirat raportul: 6 review-uri de 5 stele si doar unul prapadit de 3?

Dupa un mic research am constatat da maxim unul din aia 6 poate-i real. Restul au rating-uri la toate produsele de 4-5 stele (cu o singura exceptie).

Toti folosesc cam acelasi lingo. Un din chestiile intalnite la mai multi a fost ceva de genul ÔÇťprodusul functioneaza conform descrieriiÔÇŁ in mod suspicios de repetat.

Toate review-urile suspecte sunt one-two liners, nimic detaliat.

Sunt curios daca au un departament special ptr. asta. Vreo 2-3 tipi intr-un beci intunecat si mustind a fum de tigara care tasteaza de zor.

Fuckers.


Caut un sezlong decent, genul in care sa poti sta cu laptopu-n brate fara sa te doara spatele. Buget 0-100$. Nu ma deranjeaza SH.
Ce recomandari aveti si ce folositi pe-acasa?

3 Likes

Nu trebuie s─â te mire asta.

Pe Amazon există de ani de zile industrie paralelă pentru ratinguri și review-uri.

Măcar Amazon încearcă să scape de ele dar eMag nici vorbă, din contră.

├Äns─â chiar ╚Öi pe Amazon e greu de sc─âpat de review-uri false pentru c─â acum se cump─âr─â produsul efectiv prin platform─â, deci e tranzac╚Ťie 100% real─â, iar apoi produc─âtorul sau v├ónz─âtorul da banii ├«napoi prin alte metode in schimbul unui review-uri pozitiv. Iar astea sunt imposibil de prins practic

5 Likes

Am g─âsit la un produs num─âr si mai mare de review -uri, cele mai multe false probabil.
M-a surprins scorul pozitiv, pentru c─â produsul este execrabil ╚Öi am cercetat ├«n am─ânunt review-urile. Exist─â un pattern la unele, dar trebuie verificat cu aten╚Ťie, lucru care nu il face omul de r├ónd.

Si cred că emag nu investește prea mult în calitatea review-urilor. As vrea totuși să existe un filtru pentru cei care au cumpărat produsul.

1 Like

Ar fi bine s─â fac─â cineva un plug-in de browser sau un serviciu, ceva, care s─â recunoasc─â pattern-uri de review-uri false ┼či s─â ╚Ťi le afi╚Öeze ajustat :smiling_imp:

Bine, ar fi la marea cacealma, dar dac─â s-ar risca vreun dement s─â fac─â asta, i-ar mai potoli un pic, zic eu.

Parca e ceva ptr. amazon, am auzit mai demult daÔÇÖ nu mai stiu cum se numea.
Ptr. emag stiu doar de pricy care-i misto ca-ti afiseaza istoricul preturilor + alte surse ptr. acelasi produs. N-are din pacate functionalitate ptr. review-uri false.

1 Like