Recomandare UPS silentios

Salut,
Mi-a crapat UPSul si am dat sa il schimb. Am cumparat unul rackabil de la nJoy. Cand l-am montat am constatat cu stupoare ca are un bazait de la un transformator se ma scoate din minti si l-am dat retur.
Recomandati un ups , de preferinta rackabil de 1000va-2000va care e silentios?
Voi ce folositi si sunteti multumiti?

Vad ca prima alegere a fost nJoy, are rost sa-ti recomand un Litiu de la Eaton? :-/

Vechul ups a fost nJoy si am fost multumit. Am zis sa merg tot pe aceasi marca…

Eu am ales CyberPower CP1500EPFCLCD considerand ca e Line Interactive, Pure Sine Wave Output si vine cu 6 prize Schuko. Mi-a picat curentul o data, si a tinut router + router digi + 3 monitoare, calculator si inca 2 laptopuri pentru 30 min. Cu castile de lucru pe urechi nu se aude, iar fara, face un zgomot de fundal prea mic pentru a-l sesiza.

1 Like

Eu am de multi ani un UPS de la APC
https://www.emag.ro/ups-apc-400-gr-back-ups-es-400va-240w-8-prize-schuko-be400gr/pd/E2T2MBBBM/

Nu face zgomot.

Am schimbat bateria o data.
Cand pica curentul ma tine sa inchid 2 calculatoare fara stres.
N-am testat sa vad cat m-ar tine caci nu ma intereseaza.

UPS-urile bune incep la 2000 de lei in sus, dar cu aceeasi bani iti montezi un invertor pentru panouri solare cu baterie.

@mangusta86 tot[1] ce este rackabil are alte criterii, nu silențiozitatea; deci s-ar putea să ai foarte puține opțiuni aici.

În funcție de ce dimensiune are rack-ul, dacă ai loc să-l îndeși în dulap, s-ar putea să ieși mai bine/ieftin cu un UPS normal (sau, dacă ai mai mulți consumatori, poți lua două de 1000)

1. nu doar UPS și si serverele ↩︎

Eu pentru rackuri cu switchuri folosesc CyberPower rackabil, pentru ce inseamna servere, cloud, etc APC.