Recomandare web Hosting pentru o aplicație Laravel

Salutare. Îmi recomandați o firma de Hosting cat mai ok? Am nevoie sa hostez un site făcut in Laravel

1 Like

Am impresia ca s-a mai tot discutat. Nu cred ca s-au schimbat multe in ultimele 2,3 luni :slight_smile: Solutie buna de hosting

Eu folosesc DigitalOcean și sunt foarte mulțumit de serviciile lor: prețul este ok, nu am avut niciodată probleme, mi-au răspuns foarte rapid oricând am deschis tichet, mă anunță de fiecare dată pe mail când au programată vreo lucrare de mentananță.

În plus este deja integrat în Laravel Forge, pe care îl folosesc pentru deployment-ul aplicațiilor.

1 Like

Si eu merg pe aceeasi formula Forge + Digital Ocean.

Daca vrei sa alegi un host de la noi, trebuie sa vezi care iti oferta acces SSH pentru ca vei avea nevoie sa rulezi comenzi de composer si artisan.

1 Like

De Claus web ce părere aveți ?

Folosesc Claus Web de 4 ani pentru shared hosting si sunt foarte multumit. Anul trecut mi-am luat si un VPS pentru gazduirea unui proiect pe Symfony. Suportul tehnic este prompt.

Vezi că Aruba are VPS-uri la 1€/lună :slight_smile: (doar în Italia)

La muncă folosim Laravel Forge + Linode.com și AWS. Merg foarte bine. Nu avem nicio problemă.

Eu îți pot recomanda și a2hosting.com pe planurile de shared hosting. Am planul Swift plătit pe un an, are SSH activat de cand îl cumperi, poți instala composer (au un articol pe site cum să îl instalezi), ai SSL gratis prin let’s encrypt automat pe toate site-urile care le adaugi, selector de versiune php, poți schimba absolut orice din configurația php.
Am pus un laravel pe el și merge bine, acum am 3 siteuri cu wordpress pe el.

1 Like

o intrebare legata de aws
ce instanta folosesti ?

La un proiect mic care consta doar într-un api făcut cu laravel avem o instanta t2.micro, iar la un proiect mai măricel avem t2.medium care duce fără probleme un api pentru o aplicație mobila cu vreo 3000 instalări totale cred. Nu știu date de trafic și cât este folosit.

1 Like

Initial am auzit de ei dintr-o reclama pe facebook.
Raspund repede la tichete. Un coleg care foloseste vps-ul de la eu a avut o problema, a deschis tichet si dupa cateva ore problema a fost rezolvata !

Au datacenter in Europa !

Dragus, aici gasesti o comparatie intre mai multi furnizori de cloud

PS
Ofera si bare metal ! :smiley:

2 Likes

DigitalOcean este excelent pentru găzduirea aplicației Laravel, dar aș recomanda să o fac prin platforma Cloudways. Astfel puteți salva o mulțime de timp. Această platformă vă va permite să lansați un server DO în câteva minute fără a fi nevoie de instalare sau configurare manuală.