Recunoaste careva libraria folosita pentru un WYSIWYG?

Apelez la experienta grupului, careva dintre voi poate recunoaste daca acest exemplu foloseste o librarie anume javascript?

Am un proiectel React si imi doresc un asemnea feature dar nu am gasim o librarie in spatiul public sa faca ce se vede in video. Un configurator asa dezvoltat de layout-uri.
Am inceput sa folosesc react-grid-layout dar este limitat (foarte recent a primit un MR ce permite suprapunerea mai multor carduri).

Multam!

1 Like

Deci vrei WYSIWYG, nu un design tool.

https://craft.js.org/

1 Like

Poate gresesc denumirea acestui tool > ai niste widget-uri (configurabile) pe care le tragi intr-un “artboard”, se pot redimensiona, pozitiona oriune, exista un sistem de layers (z-index) s.a.m.d. Creatia finala poate fi salvata intr-un json (sau ceva similar) pentru a fi replicata pe un alt sistem (fiecare widget are o dimensiune , o pozitie 2D si alte proprietati).

Ceva de genul figma?

1 Like

Nu recunosc librăria folosită.
Aș lua pe rând toate pachetele listate aici - https://github.com/JefMari/awesome-wysiwyg#for-react și as face un mic POC într-un codesandbox.
Ceva asemănător promite că face - https://teleporthq.io (start up autohton).

2 Likes

@Costi bun linkul cu resurse, am sa verific.

Problema pe care o vad cu majoritatea pachetelor de genul este ca ele presupun ca eu vreau sa construiect o pagina web. Daca trag o imagine peste un bloc de text atunci o sa faca blocul de text mai mic sa faca loc pozei, asa cum face Ms Word. Eu vreau sa compun pe un ecran ceva si sa il reproduc identic pe alt ecran, sa pot sa pun elemente unele peste altele, pozitionare in mod absolut, fara “sugestii” de pozitionare

nu sunt foarte familiarizat cu figma :blush: Mai primesc mock-uri de la designeri in figma dar nu stiu cum ajung ele acolo. Sunt desenate/asezate tot in figma? am sa caut un tut pe tema asta, multam pentru pont!

chiar cautam un astefel de WYSIWYG zilele acestea de react!