RomaniaPHP editia 2018, 21 & 22 iunie, Cluj-Napoca (concurs: 2 invitații!)

Ma bucur sa va anunt ca am stabilit data celei de-a doua editii a RomaniaPHP. Ne vom revedea la Cluj-Napoca, in 21 iunie ziua de workshop, iar in 22 iunie vom avea ziua de conferinta efectiva. Agenda completa a evenimentului: https://romaniaphp.ro/schedule/

In urmatoarea saptamana va lansez o invitatie la un concurs pentru a castiga unul din cele 2 bilete gratuite: 1 la workshop si 1 la conferinta. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne convingeti cu un mesaj la team@romaniaphp.ro ca il meritati. Bafta!

Ca membri DevForum aveti la dispozitie si un discount de 20%.

14 Likes

Mica intrebare
Sunt bineveniti si cei care programeaza in alte limbaje ? :grin:

Parca as mai vrea sa vizitez Clujul :smiley:

Desi este bazata pe php multe dintre cele invatate se aplica in toate limbajele. Cel putin asa a fost anul trecut

2 Likes

:slight_smile:
Pt mine ar fi prima conferinta la care as participa. Astept detaliile momentan.

Merci pt raspuns !


Se pare ca s-au pus in vanzare biletele :slight_smile:

Mi-a sarit in fata banner ul pe Facebook :smiley:

1 Like

Am creat un cod de discount de 20% pentru comunitatea devforum:

9 Likes

Avem in proportie de 90% programul finalizat: https://romaniaphp.ro/schedule/
Ne lipseste doar descrierea primului workshop, dar pe scurt va fi one-day in care echipa thePHP.cc va trece prin ciclul complet de construire a unei aplicatii, de la requirement la event sourcing/DDD, la testare, etc. E foarte util in formarea/rafinarea gandirii de care e nevoie pt a duce un proiect la bun sfarsit.
Pe de alta parte, va astept la workshopul de construit chatboti pe care il voi tine chiar eu :slight_smile:
In ziua de conferinta, vineri, avem prezentari foarte bune, care acopera cam toate topicurile necesare livrarii unei aplicatii. Promovam ca in fiecare an un speaker nou, anul acesta e vorba de Calin (de la PHPCluj) care a invatat despre Symfony workflow component the hard way si o sa ne ajute si pe noi sa intelegem cum se implementeaza in mod modern constrangerile de business cu acest mecanism.

2 Likes

Suna bine cel despre chatboti :slight_smile:

1 Like

Anul asta este cineva care vine din bucuresti?

2 Likes

Va readuc in atentie faptul ca aveti discount de 20% ca membri DevForum: https://ti.to/tekkie-consulting/romaniaphp-2018-2nd-edition/discount/DEVFORUM

In urmatoarele 2 saptamani va lansez o invitatie la un concurs pentru a castiga unul din cele 2 bilete gratuite: 1 la workshop si 1 la conferinta. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne convingeti cu un mesaj la team@romaniaphp.ro ca il meritati. Bafta!

2 Likes

Offtopic: celor din Bucuresti le recomand conferinta.

Organizare misto, teme OK plus un oras super tare! Recomand berariile din centru vechi.

1 Like

Va recomand sa nu lasati decizia pe ultima zi. Aveti si discount DEVFORUM (il gasiti in mesajele de mai sus). Cu tehnica stam bine toti, dar avantajele fata de alte evenimente:

  • cine vine sambata la turul Clujului socializeaza direct cu speakerii (anul trecut au stat pana la 00.30 la bere si au conversat chiar si cu cei care consumasera mai multe beri decat le-ar fi permis organismul)
  • nu il facem pentru profit
  • aveti de la CTO care au fondat firme (bitExpert AG) la creatori de librarii (Bergmann de la PHPUnit, Rob Allen de la Slim micro-framework)
  • oameni de pe DevForum (anul asta garantat @iceridder si @gbtekkie)
  • papa delicios la amiaza
6 Likes

Va multumesc tuturor celor care ati venit joi-vineri saptamana trecuta la Cluj. Pentru mine a fost o mare bucurie sa va vad si sa primesc feedback-ul excelent la cald. Desi sunt putin suparata pe numarul mic de participanti, ceea ce ma determina sa nu mai depun atata energie in editia viitoare, pentru ca se pare cca learning path-ul e ceva f strain programatorilor de pe meleagurile noastre.

1 Like