Scaun birou scorpion

Salut,
Ma uit dupa scaunul asta dd birou https://www.gadgetzone.ro/scorpion-computer-cockpit-este-un-scaun-de-gaming-pe-care-si-iron-man-ar-fi-gelos/ .
L-a comandat cineva?
Ceva pareri?

1 Like

la 3300 de dolari nu cred ca l-a luat cineva pe aici

Mi se pare un coşmar ergonomic :smiley:

Coloana vertebrală nu este făcută să susţină greutatea la orizontală. Pare tentant, dar cred că pe termen lung e dăunător.

1 Like

Nu pretul e principala lui problema, mie nu mi l-ar trebui nici daca mi l-ar da pe gratis. Ar ocupa o gramada de spatiu aiurea.

Inca nu am ajuns la 10k pe luna. :grinning:

Plus ca ma vad cu dureri la spate pe termen lung :grin:

Sunt oameni pe aici cu statii de lucru cel putin la fel de scumpe. De ce nu ar da si pe un scaun?

1 Like

Daca iei un tamplar decent in 1000 de euro maxim ti-l faci cu tot cu scaun. Mai sunt scaune/rig-uri pentru simulatoare (volan) care au un setup foarte similar.

Daca mie mi-ar trebui un setup din genul nu as merge pe un scaun, as lua un beanbag foarte bun si mi-as monta monitoarele pur si simplu pe un brat, plus o masuta reglabila. In experienta mea nici un scaun, nici macar un recliner Lazy Boy nu e la fel de comod ca un beanbag.

Problema care intervine e ca daca iti trebuie o cafea sau te cheama cineva nu mai vrei sa te misti.
Eventual un Lazy Boy cu monitoare suspendate iar ar fi wow.

Daca vrei chiar sa dai 3000 de euro pe un scaun, vezi un scaun cu masaj.

1 Like

Am citit toate commenturile dar sunt pe mobil si nu ma descurc sa dau citate.
Avand in vedere ca poti sta si orizontal si vertical nu cred ca apar probleme aspra coloanei. Parerea mea e ca e mai bine pentru coloana pozitia orizontala decat verticala. Cei care fac diverse boli ale coloanei fac de la greutate mare si stat un fund pe scaun (hernie de disc).
Scaunul asta nu e pentru cei care au venituri de 10k si peste. Tocmai asta e smecheria ca e pentru cei cu 2-3k. Pentru 10k si peste e scaunul de la acer care pleaca de la 14k euro. :slight_smile:
In momentul de fata am un scaun de birou care se lasa spatarul aproape pe orizontala. Pot spune ca e genial cand vreau sa stau foarte relaxat… dar nu mai pot sa lucrez.
Optiunea cu Lazy Boy si monitoare suspendate mi se pare una super greu de pus in practica. De ce le suspend?

Exista suport de monitor care se monteaza in tavan, cum sunt in spitale, cabinete de stomatologie sau in salile de operatie.

image

image

Nu ştiu ce să zic, este mare, dar nu mi se pare că este semnificativ mai mare decât ce am acum (biroul meu are 1000x1500 iar cu tot cu scaun am nevoie de 1500x1500 să mă mişc în voie). Ăsta pare a avea 1120x2210, deci suprafaţa ocupată este doar un pic mai mare (2.25mp vs 2.47mp). :smiley:

Aia e, nu mă mai înscriu la cursul freelancerului de succes şi-mi iau scorpionul :troll:

Faptul că stă pe el o chinezoaică de 1,60 și 45 kg cu haine cu tot nu îmi inspiră încredere.

Vreau să văd cum stă pe el un programator de 1,90 și 100kg.

1 Like

Doar ca să clarific, nu mă refer doar să reziste la greutate :slight_smile: , ci cum se adaptează la cineva de înălțimea și greutatea aia, dacă poziția mai e ergonomică sau nu, etc.

Sau asa :slight_smile: