Schimb de link-uri cu Devforum

@iamntz Daca tot a venit vorba de link-uri, ma gandesc daca n-ar fi util un schimb de link-uri intre DevForum si celelalte comunitati IT din Romania. De exemplu, comunitatea CodExpert are in partea de jos link-uri catre alte comunitati IT romanesti.

2 Likes

E cam greu cu link-urile, din moment ce devforum nu are un footer propriu-zis. Iar în header parcă n-aș pune :smile:

1 Like

Poate ar merge puse link-urile catre alte comunitati sus intr-un topic sticky, cum e regulamentul. Deasemeni, poate scriem ceva si sub logo-ul DevForum gen “Forumul Dezvoltatorilor Web” sa stie vizitatorii noi ce se intampla pe aici. Just my 2 cents, thanks. :wink:

2 Likes

Aș vrea să evităm posturile sticky. Regulamentul este regulament, dar restul… Parcă nu sunt foarte nerăbdător să fac asta :smile:

Nu este neapărat un forum pentru web. Pe lângă asta, o exprimare de genul Forumul Dezvoltatorilor mi se pare că este mult mai exclusivist decât în realitate, un fel de THE forum. Adică noi suntem cei mai cei, restul sunt amatori.


Eu sunt dispus să pun link-uri undeva, dar trebuie să găsim un loc ceva mai neintruziv dar vizibil pe toate paginile. Aș putea adăuga în paginile posturilor în footer…

Sub Suggested Topics?

De fapt sub partea asta: There is 1 new topic remaining, or browse other topics in Meta

Da, acolo mă gândeam. Dar nu e vizibil pe prima pagină :laughing:

Teoretic, forumul nostru este deschis oricarui dezvoltator, dar practic dupa aproape un an de la deschidere se observa orientarea sa clara spre web. Cred ca e bine sa nisam forumul spre “Dezvoltare Web” fiind competenta majoritatii membrilor sai, asa cum de exemplu CodExpert este pe C++, iar ProFox pe FoxPro. Vizitatorii stiu ca sunt sanse mai mari sa primeasca solutii optime de pe un forum specializat, decat de pe unul “generalist”.

3 Likes