Server Discord comunitate React + React Native pt romani

Salut,

Negasind un server de Discord dedicat React-ului (+ React Native), doar cu romani, am făcut eu unul.

Intenția este de a crea o comunitate ‘autohtona’ de oameni care lucrează / au lucrat cu React / React Native (sau care aspira spre aceste framework-uri) si sa facem networking de calitate, divers din care sa beneficiem din experienta celuilalt:

  • sa ne ajutam între noi fie sa mai cerem o părere legat de orice de natura tehnica, probleme de cod
  • sfaturi legate de cariera, oportunități de recomandare la vreun job, propuneri de colaborare
  • obtinerea oricarui alt gen de feedback la ideile / probleme noastre
  • prezentare proiecte personale
  • propunere/prezentare/vanzare cursuri, conferinte, tutoriale faine, resurse online, job-uri, etc.
  • sau pur si simplu sa purtam conversatii uzuale, hobby-uri, tech, stiri, etc.

Canalele curente de pe server s-au conturat in jurul ideilor astora si imi propun ca serverul tot in granitele astea sa ramana in viitor, cu intentia fundamentala de a inlesni un ajutor gratuit oamenilor, bineinteles daca se va contura o comunitate propice. Unde-s multi puterea creste.

Nu am mai facut nimic de genul acesta inainte, ma refer sa incerc sa creez o comunitate. Nu pot spune ca sunt abil in ce inseamna gestionarea unui astfel de grup, incat sa fie iasa ceva calitativ si benefic pentru toti membrii indiferent de stadiul in care se afla in cariera, insa asta este intentia fundamentala.
Interesul pentru existenta unui astfel de grup pare sa fie. Serverul are cateva zile si are aprox. 40 de oameni la momentul asta. Imi doresc sa fie un grup de suport / ajutor [tehnic, emotional :))], socializare de calitate, in esenta. Sa fie o resursa/un ajutor complementar altor forumuri/grupuri existente, oamenii sa extraga ceva de valoare din interactiunile de acolo.

Daca aveti sfaturi, idei, sunt binevenite si chiar va rog sa-mi dati niste ponturi. Daca doriti implicare ca moderatori, daca aveti pasiuni de genul asta va pot da statut de genul asta.

Am incercat sa rezum ratiunea infiintarii serverului si directia in care as vrea sa mearga.
Alte intentii n-ar fi. N-am nimic de vandut, nu vreau sa ajunga comunitatea cea mai smechera din tara, pur si simplu m-am gandit ca ar fi fain sa ne adunăm laolaltă cei care lucram cu framework-ul asta in formatul asta de comunicare prilejuit de Discord, și sa ne ajutam între noi dacă e, sa avem discuții de calitate și dacă e posibil să legăm prietenii.

Daca va surade ideea initiativei, haideti si voi.

Acesta este link-ul de intrare:

1 Like