Slack cumpără o parte din Atlassian!

După ce acum aproape un an Atlassian lansa Stride ( Introducing Stride ) … azi îl închid și au decis să-și unească forțele. Probabil pentru a lupta împotriva Teams, de la Microsoft :smiley:

Este foarte interesant de văzut ce se va întâmpla de acum înainte. Poate bagă și Slack un plan gratuit mai generos (e.g. fără limite de funcționalități la mai puțin de X utilizatori).

2 Likes

Microsoft isi va impinge serviciul in fata tuturor clientilor deja inradacinati in ecosistemul lor, si cred ca o parte destul de mare dintre ei, il vor accepta in favoarea slack. Nu neaparat ca e mai bun, ci doar pentru integrari.

Iar slack vede treaba asta si, dupa cum arata si miscarea asta, incep sa devina mai agresivi in achizitia de clienti.

Eu de ceva timp urmaresc procesul lui Derrick Reimer in dezvoltare unei alternative pentru slack. Am ascultat recent FullStackRadio, ep 91 si ep 92 in care se discuta despre platforma si pare o alternativa mai buna pentru noi, cei care suntem usor distrasi de orice mica intrerupere. Cel putin in experienta mea, majoritatea mesajelor pe slack sunt irelevante dar felul in care e creata aplicatia creaza un simt de urgenta, “man, I missed a message”.

1 Like

Sa le ia naiba de aplicatii. La fiecare commit simt nevoia sa ma uit sa vad ce s-a intamplat. Le consider enervante si sincer nu par sa ajute mult mai mult decat comunicatia pe skype din cand in cand.

Eu am făcut un canal notifications unde trimit … ei bine, notificările de la servicii. Cine vrea, poate primi notificările. Eu unul am pus canalul pe mut și aia e. :smiley:

1 Like

Nu pot sa pun canalele pe mut pentru ca unele chestii de acolo chiar trebuie sa le iau la cunostinta. Doar unele. Asa se presupune.